MA ANANDA MOYI – 12.11.2019

 

 

Estimats fills i filles, jo sóc la que coneixeu amb el nom de Ma Ananda Moyi, Estrella del Foc i la Gràcia. Avui us porto l'amor i la tendresa de l'assemblea de les Estrelles i de la Mare Divina, Eloha Maria.

 

 

Us envoltem amb la nostra abraçada d'amor, de suavitat i recolliment. Acolliu-nos en el vostre Cor...

 

 

El Cor es fa gran i generós, ja no recorda l'estretor de la personalitat. En ell ja no queda cap desig desordenat, sinó tan sols la receptivitat que traspassa les vostres entranyes. Encenent cada fibra i cada àtom de la matèria en expansió i transformació.

 

Avui, tot el que vaig poder transmetre amb la meva darrera encarnació, és ofert a gran escala per a tots els fills i filles que reben amb obertura i alegria el descens de la Veritat i del Foc Diví; que s'entreguen amb tota la seva ànima al fulgor de l'Èxtasi de l'Amor. Fent de l'ànima un foc incandescent testimoni de l'Esperit de Veritat.

 

Com els germans Melquisedec us han repetit, és el moment d'integrar i de viure tot el que Sou des del vostre Origen Unitari. És l'Esperit qui unifica tant la personalitat com el psiquisme humà amb l'ànima inferior i l'Ànima Divina. Elles són reintegrades en la Guspira Eterna de l'Esperit.

 

Aleshores el Foc beneeix, il·lumina tota la matèria, totes les parts més fosques que encara no heu considerat i que també formen part de la Llum. Així doncs, totes us convidem a acceptar els aspectes més profunds, més foscos i amagats de la Terra que corresponen al vostre cos físic i a la Mare Gaia.

 

Així avui podreu viure, sense cap separació, la Gràcia de l'Esperit en la personalitat, manifestant-vos amb alegria i joia, expressant la força de l'Esperit. L'ànima, que no només és la part que havia quedat limitada en els cicles de reencarnacions, sinó la vertadera Ànima Divina que forma part de tota la matèria i la creació universal; ella es revela pel que realment és, l'aspecte femení, receptiu i formador, acollint les directrius i els impulsos de l'Esperit.

 

 

Rebeu uns instants la nostra força femenina, d'amor i acolliment. Elevant l'ànima de la Terra, la seva Veritable Essència, cap a les esferes que ara li pertoquen, on la Llum Divina impregna de Foc l'ànima convertint-la en l'Ànima Divina i Universal; en l'Essència que nodreix, expressa i dóna vida a tot impuls de l'Esperit...

 

Obriu el Cor donant gràcies a la Vida. Gràcies per ser presents. Gràcies per estar aquí i ara. Doneu les gràcies en tot moment. Recolliu-vos, entreu al vostre Temple, la Casa del Senyor que ja heu construït aquí mateix.

Entreu-hi i pregueu. Entreu-hi i enceneu la Llàntia.

 

Pregueu en tot moment per fer viure la Llum i l'Amor allà on sigueu. Pregar és mantenir l'estat de comunió, d'unió i connexió amb la Divinitat, amb l'Essència. Pregueu en tot moment per tal d'estar en la dilatació i la joia. D'aquesta manera preservareu la calma, l'amor i la percepció clara davant els conflictes i les alteracions que es produeixen arreu.

 

La vostra fortalesa es troba en l'Amor. Qualsevol altre ús de la força s'us endurà avall en l'espiral descendent que pren ara tot el que ha de ser desconstruït.

 

En molts indrets les ànimes desperten adonant-se del seu potencial, del seu dret a la Llibertat, del seu dret a brillar i estimar, a poder créixer en les condicions més òptimes. Estem observant un despertar meravellós de les ànimes arreu de la Mare Gaia. En diferents nivells, en diferents punts i tots ells igual de sublims. Ja que per cada petita passa que feu cap a la Llum, milers de rajos de foc envaeixen amb més força el Cristall de la terra.

 

Deixeu entrar l'Estimat a casa vostra, obriu-li la porta i deixeu que us bategi amb el Foc. Uniu l'Èxtasi de l'Ànima Divina amb la Força i la Presència de l'Esperit Diví. Avui ho podeu fer, revelant la totalitat: la Força de l'Esperit junt amb la dilatació i l'expansió de l'Ànima.

 

Quan el Comandant dels Ancians va visitar el meu ashram a l'Índia, ens vam reconèixer i ens vam encendre mútuament amb la mirada. Mentre estava amb mi, precisament li van desaparèixer les sabates i per al qui comprèn, tot té un significat. L'Estat que jo vaig expressar corresponia a un èxtasi interior de l'ànima en dilatació i oferiment total a l'Amor. El Comandant en canvi venia a instaurar i arrelar, amb la força de la mahashakti en els seus peus de foc, les bases de la Nova Vida manifestada.

 

Avui podeu viure els dos aspectes, rebre i expandir l'Amor de l'Ànima Divina i al mateix temps manifestar-la amb la força de l'Esperit en total arrelament. Així fusionareu les dues polaritats en vosaltres, ajuntant el Cor en Flames i els Peus en Flames.

 

Jo sóc Ma Ananda Moyi, Estrella del Foc i la Gràcia. Juntament amb les Estrelles i la Mare Divina us saludem en nom dels Elohim i les Mestres Genetistes. Us envoltem amb les nostres radiacions i emanacions de Puresa, Amor i Tendresa.

 

Oferiu-vos al Foc, a l'Esperit de Veritat.

Ell és l'Amor que tot ho unifica i tot ho encén.

Us acollim i seguim presents en un sol Cor.

 

 

 

 

Transmès per Silah Pere Sicart