LAMIRAM I ELS CONSELLS DE L'INTRATERRA – 18.08.2019

 

Estimats germanes i germanes de la superfície de la Terra, és una joia saludar-vos de nou des de les nostres residències. Jo sóc Lamiram acompanyat avui pel Consell de l'Intraterra, reunit especialment en aquestes dates del calendari de la nostra estimada Mare Gaïa.

 

Rebeu la nostra Llum Cristal·lina, sigueu benvinguts a la nostra ciutat. Sentiu-vos envoltats per les nostres estructures daurades, transparents i cristal·lines, per la matèria subtil en la qual vivim i ens movem...

 

Us acollim al nostre cor, us acollim a la nostra casa. Sentim-nos junts i plegats uns instants, per tal que les residències intraterrenes i les de la superfície de la Terra, que els nostres temples i els vostres, no facin més que Un de sol...

 

És una gran joia posar-nos en contacte amb vosaltres de nou. Vosaltres, la humanitat desperta, els homes i dones, les ànimes i els Esperits que lideren la transformació i la transmutació de la consciència i de la matèria a la superfície de la Mare Gaïa.

 

Com us deia, durant aquestes dates hem realitzat una sèrie de concilis i reunions amb tots els representants de l'Intraterra repartits en els diversos continents del nostre planeta. La nova direcció que hem pres, i la resolució que a partir d'ara prevaldrà en el desenvolupament de l'ascensió planetària, es resumeix en una sola paraula: manifestació.

 

És el moment, germans i germanes, per a la realització, per a la germinació de l'Essència Divina a la superfície de la Mare Gaïa.

 

Molts de vosaltres ja camineu sobre la Terra tal com ho fèiem fa més de 300.000 anys, com a éssers totalment lliures, vinculats a la Font i vinculats al Cor Cristal·lí de la Terra.

Per manifestar i realitzar la Presència Divina i Sagrada que sempre ha estat preservada al centre del planeta, heu de decidir-vos a traspassar els límits que us ha imposat la societat, la religió i qualsevol sistema d'organització dual, i per tant falsificat, que s'ha manifestat en els darrers mil·lennis a la superfície de la Terra.

El coratge i la decisió són necessàries per deixar enrere tots els hàbits relacionals que pertanyen a la personalitat, a fi que sigueu i manifesteu la presència vertadera, la vostra Presència Divina; per molts de vosaltres vinculada als 3 Sols de Sirius.

 

La decisió dels concilis ha estat d'obrir definitivament el Portal Estel·lar de Sirius, a través del Cor Cristal·lí de la Mare Gaïa, per tal d'irradiar la Llum Cristal·lina a tots els germans i germanes que estiguin disposats, llestos, preparats interiorment a vibrar en la subtil vibració cristal·lina pertanyent a la 5a, 6a i 7a dimensió, ara mateix disponible per a tots vosaltres en aquest sistema solar.

 

Tan sols els més avançats i els que hagin treballat aquests darrers anys, podran accedir als estats de 6a i 7a dimensió. Per la resta és important fer les últimes neteges, que abandoneu a la Llum totes les càrregues emocionals i mentals, per tal de superar els miratges pertanyents als estrats baixos de la 4a dimensió.

S'us demana per tant, finalitzar la purificació i realitzar, per mitjà de la voluntat de la Llum manifestada en vosaltres, la darrera posada a punt del vostre vehicle físic, del vostre cos físic, per tal que sigui receptiu i pugui rebre la Llum Cristal·lina amb el mínim de desgast i amb el mínim de dolor.

 

 

Acolliu uns instants la nostra radiació a nivell de la Corona de Saviesa del cap, la nostra emanació de l'Amor Diví al vostre pit, i de la força i la voluntat vibrant en el Sacre Sagrat, en l'os sacre a la base de la vostra columna.

Convertint-vos així en els pilars, en els bastons de la Llum Blanca permeables a la presència de l'Arcàngel Metatron. De cap a peus, unint la base i el cim...

 

Tal com us ha estat informat pel Comandant dels Melquisedecs, per l'Esperit Micaèlic i el mateix Arcàngel Mikaël, és el moment de posar en marxa la Força i la Voluntat Micaèlica necessària per tal d'establir la Presència Divina en la vostra dimensió.

La vostra dimensió que també es veu saturada, alterada podem dir, pel desconcert cada cop més gran de les forces de la foscor, per tots els esperits pertanyents a la Lògia Negra; que intenten cada vegada amb més voracitat, amb més desesperació, aturar l'establiment de la Llum, cosa que no podran fer de cap manera.

La Llum per dret s'estableix definitivament sacralitzant la matèria, fent evident la sacralitat del que sempre ha estat sagrat.

 

Per tant, crideu com s'us ha dit a l'Esperit Micaèlic, a les Forces Micaèliques, per establir sense cap dubte, de manera immutable, de manera permanent, de manera irrevocable, la Força de l'Esperit. Permetent així la baixada de l'Esperit Sant, de la Llum Cristal·lina, de les Freqüències Diamantines que ara circulen amb enorme facilitat, gràcies a l'obertura definitiva del Portal Estel·lar de Sirius, juntament amb el Cor Cristal·lí de la Mare Gaïa.

 

Les oportunitats són donades a tothom a la superfície de la Terra. Els temps per a la finalització de l'ascensió planetària s'han dilatat, possibilitant la redempció, la transmutació en aquest pla d'una gran massa d'ànimes que es trobaven dins de les esferes baixes de la 4a dimensió.

 

Per tant s'us demana una entrega total, on no hi pot haver cap divisió en el vostre interior. Només així realitzareu la Presència Única, la Presència Divina, la Presència del Pare Celestial en el vostre Cor. Només així viureu el Foc de l'Amor Diví, el Foc que tot ho crema, deixant només la Presència Sagrada de la vostra Essència, el que sempre heu estat abans de tota manifestació.

Els Guies Blaus de Sirius i els Alts Comandaments de Sirius pertanyents a la 18a i la 12a dimensió es poden manifestar ara molt fàcilment a través de tots aquells que accedeixin a la 5a, 6a i 7a dimensió.

 

Sabem que no és fàcil per a vosaltres mantenir sempre la direcció, mantenir el rumb a causa de totes les transformacions i totes les alteracions interiors, a causa de la decadència del sistema social, econòmic, moral, en el que esteu immersos. Però quan més forta sigui la vostra voluntat, no la voluntat personal sinó la Voluntat Divina, per estar connectats amb la Llum, connectats amb nosaltres, amb els vostres Guies Estel·lars, res us podrà afectar. Veureu l'efímer i la il·lusió de la dualitat pel que són, amb un gran Amor, amb una gran acceptació i comprensió, i per tant dissoldreu instantàniament tot conflicte i contradicció.

 

La nostra crida és i serà cada cop més forta, sigueu o no conscients de la nostra presència, però sabreu en el vostre cor que una Guspira s'ha encès, que una Llàntia comença a brillar. Així és com també sereu reconeguts per tots els germans estel·lars provinents d'infinits sistemes estel·lars diferents que us poden acompanyar en el procés.

 

Us agraïm la vostra escolta, us agraïm la vostra feina, us agraïm la vostra perseverança, us agraïm la vostra paciència. Molts de vosaltres porteu anys i anys pendents, i sabeu que la realització de l'ascensió es podria haver produït molt abans. Però degut als darrers decrets de les Altes Esferes, en obediència a la Voluntat del Pare Celestial, primerament els Alts Guies d'Orió i de Sirius reuniran les polaritats masculina i femenina, decretant el final de l'escissió galàctica, i despertant la Terra i tota la humanitat a la Veritat de l'Amor Un, a la Veritat de la Saviesa Una, i a la Veritat de la Justícia Divina.

 

Us saluda Lamiram, envoltat de tots els germans de la ciutat Intraterrena a les muntanyes de Rila, encara amb la companyia dels germans dels Concilis de l'Intraterra a escala planetària.

 

Sigueu beneïts per la Llum Daurada, per la Llum Cristal·lina i Diamantina de les nostres residències.

 

Ens acomiadem amb un petit cant. Canteu en el vostre cor perquè la Mare Gaïa crida a tots els Fills de la Terra a recuperar la seva Essència Divina tal com ella ho està fent.

 

Us abracem i us santifiquem. Jo sóc Lamiram, ha estat una joia dirigir-vos de nou algunes paraules.

 

Aishalem

 

Is ha hal den de

Isila ha ha han

Dou tem an de he he

ur de man, ur de man

ur va lem asa teman

usta mis ta te heban

udevan 

 

 

 

 

 

Transmès per Silah Pere Sicart