LAHIRI MAHASAYA – 4.3.2021

 

Jo sóc aquell que va ser conegut amb el nom de Lahiri Mahasaya. Us dono la meva salutació de cor ardent i veritable. Vinc a visitar-vos a petició del Comandant dels Ancians, amb qui participo d'igual a igual, en la formació de la nova humanitat de Llum.

 

 

Acolliu la meva presència en el silenci profund,

en la quietud i l'expansió del Cor Diví...

 

La companyia que avui us aporto està plena del Silenci Absolut,

de la Gràcia Divina que es manifesta com a èxtasi en el vostre interior.

 

Tot desapareix, restant només l'espai infinit, la Joia Suprema anomenada Paramananda.

 

 

Gràcies a les benediccions del meu mestre Babaji, avui us apropo a l'estat més enllà de tots els estats.

 

Durant les meves anteriors encarnacions, en el rei Bhartarinath, o en el poeta Kabir i d'altres, la meva relació amb Babaji ja s'havia establert. Va ser durant la meva estada en el cos de Lahiri Mahasaya, que vaig reintroduir públicament la ciència del Kriya Ioga, de la unió activa, per l'acció, amb el Principi Diví i la Força Omnipotent, creadora de vida, que no actua ni es mou, però que ho anima tot en el seu Si interior.

 

Babaji, l'Essència Original de l'ésser més enllà de la creació, el Misteri dels Misteris, i Markandé, el nom amb el qual és conegut Melquisedec a l'Índia, conformen el mateix principi, la mateixa veritat. Markandé és l'Iniciat de tots els iniciats, que porta en la seva aura tots els avatars que es manifesten a la Terra. Ell és la Llum més enllà de la Llum, que dóna la Llum a la creació.

 

Ell es manifesta misteriosament i secretament en aquesta humanitat, des del seu origen, en permanència vetllant pel bon desenvolupament del procés de la vida. Per tant, el meu mestre, Babaji, Melquisedec, Markandé, envoltat pels Rishis Solars, són els qui han aportat la ciència alliberadora del Kriya Ioga.

 

D'aquesta manera, Babaji i Markandé formen un sol ésser, el qual no s'ha de confondre amb altres “Babajis” que han aparegut a l'Índia, com per exemple el Babaji Haidakhan i altres savis o siddhas anomenats “Babaji”, que és la manera afectuosa de denominar un pare.

 

És a través d'aquesta línia interior, de la transmissió de la Saviesa, l'Amor i la Veritat, que podeu iniciar el procés de la transformació total de la matèria en Llum. És per això que la ciència del Kriya Ioga, el ioga de l'acció, és ara una eina per treballar sobre la matèria, per facilitar el descens de l'Esperit i dels nous cossos en cada òrgan, en cada part del vostre vehicle físic i etèric.

 

L'Esperit és sempre perfecte, l'Ànima Divina és un amor que desborda, és en el cos mental, emocional, etèric i físic, on heu de fer la feina final de netejar totes les pors, els dubtes, els odis, les ràbies...per tal que el cos físic reposi totalment en la Mare Terra, i es pugui convertir en el calze pur i perfecte del Cos del Crist, del gran misteri de l'Esperit de Veritat.

 

La ciència del Kevala Kriya Ioga es resumeix en la lliure circulació del prana a través de tota la columna vertebral, el canal central o sushumna. A partir de l'elevació i el descens de l'energia a través del canal, es produeix la neteja i l'alliberació dels diferents cossos subtils. La cerimònia del Foc Sagrat del iogui, us permet fer net fins al fons de les estructures més denses que porteu, provocant la baixada del Torrent de Llum, de la riuada de la Força de l'Esperit Indivisible i més enllà de tota forma. És el sacrifici final de l'alè, del prana, que s'entrega a l'Esperit o Atman, al Crist; unint l'alè de la terra amb l'alè del cel.

 

Quan estabilitzeu la consciència en l'estat de dhyana, és a dir, de circulació contínua i comunicació amb l'Esperit Sant, obriu la Porta de l'Estrella que permet el descens de l'Ànima Divina, l'aparició del So Omkar i la presència de l'Esperit Diví.

 

Jo només sóc l'Atmasurya! Això em repetia contínuament quan estava en el cos de Lahiri Mahasaya. Jo només sóc el Sol de l'Esperit Diví! I aquest sol us envolta amb la Llum Reveladora, amb el So Omkar i la presència magnífica de l'Esperit Absolut. Fent de vosaltres un jivanmukta, un ésser lliure de la por, lliure de tota enveja, de tot odi i desig.

 

Us encoratjo a realitzar l'obra, a treballar sobre el vostre cos físic, per tal que sigueu un sol cos, un sol sentiment i un sol Esperit.

 

Fa un any vaig participar en la creació del llibret “Kevala Kriya Ioga”* que trobareu en aquest portal del Cor del Foc Blanc, per presentar i introduir de manera senzilla, les tècniques bàsiques de la respiració espinal.

L'estat de kevala kumbhaka que s'hi descriu, correspon a la instal·lació del Cor Diví, a la transcendència de la respiració pulmonar i l'entrada en el Nou Alè Diví. Aquest nou alè és l'Ànima mateixa que respira, és l'Esperit mateix que aporta el foc, i ho fa a través de tota la pell.

 

Així doncs us animo a realitzar el sacrifici final de l'alè i de la matèria en donació a l'Esperit Crístic, per tal de realitzar tota acció, tot karma, en la puresa i la bondat. Karma, en origen vol dir acció, i karma és el treball de tota la creació. En el món occidental heu rebut els ensenyaments filosòfics i pràctics de manera distorsionada. Karma és l'acció, l'acció pura sense buscar cap recompensa, l'acció que és lliure perquè no hi ha ningú que la faci, és a dir, la personalitat desapareix i és l'Esperit mateix, la vida mateixa que fa l'acció. En canvi, akarma és l'acció impura, l'acció que busca un resultat personal i espera una recompensa. Per tant, entreu en l'acció, entreu en el karma, entreu en el Kriya, que també significa acció. Accioneu l'interruptor de la Voluntat Divina en vosaltres!

 

Realitzant l'acció del sacrifici de l'alè, oferireu a l'Esperit l'espai, el lloc i en definitiva sereu el calze per rebre la Força Micaèlica de l'Arcàngel Mikhaël, que perforarà simultàniament el canal central de dalt a baix, del sahasrara al muladhara, alliberant la Vara Daurada.

 

 

Abans de marxar rebeu la meva benedicció, la presència del Misteri dels Misteris,

de la Llum més enllà de la Llum, del Crist Absolut...

 

 

Jo sóc Lahiri Mahasaya. Estaré amb el qui practiqui amb humilitat, amb honestedat i veritat fins al moll de l'os; jo seré en ell, per realitzar l'Atmasurya en el seu cor.

 

Transmès per Silah Pere Sicart

*