HENOC I AA. METATRON – 3.12.2020

 

Estimats Fills de la Terra, estimats Fills del Cel, jo sóc Henoc, Pare de tots els Justos, qui va traçar el camí i l'escala d'ascensió per a la humanitat caiguda; qui va obrir les portes per a la restauració del gènere humà; qui va establir les bases per a l'educació i la formació de l'Ànima humana.

 

Sigueu beneïts Fills i Filles del Sol Diví! Rebem plegats el bateig de l'Esperit Sant, de la Llengua de Foc que s'encén al vostre cap rebent el majestuós Torrent de Llum i Foc. Avui us visito juntament amb l'Arcàngel Metatron a través del Portal d'Orió.

 

 

Visquem uns instants d'aclimatació en el Torrent de Foc i Llum que es vessa a través del Portal d'Orió,

de Sirius i del vostre Sol...

 

 

Les Virtuts del Pare Celestial són nombroses i abundants, esteu cridats a fer-les créixer en vosaltres, a fer néixer les Virtuts Divines, a plasmar en la matèria densa allò que és etern i sempre fidel a la Llei de l'Amor.

 

Ha arribat el moment per a tots els Fills i Filles de la Terra, d'emprendre el Camí d'Ascensió, de seguir els passos i passar per la porta que vaig obrir jo mateix i tots els Fills de la Llum que s'han manifestat en aquesta esfera planetària, per tal de mantenir estable el pont que uneix el finit amb l'Infinit, l'efímer i l'Eternitat.

 

Les portes del Regne Angèlic i Arcangèlic, són cada cop més clares i permeables, per tal de rodejar-vos de gràcia i instal·lar-vos en els Regnes de la Llum, allà on sou acompanyats pel vostre Àngel Solar, pels Elimelis, per la Ronda dels Arcàngels que estableix la Nova Fundació de Vida.

 

La Ronda dels Arcàngels és l'encarregada de tancar i obrir el nou espai vibratori de la Terra. Participeu en el seu cercle d'acció per la vostra rectitud, per la vostra magnificació de l'Amor, mentre es desconstrueixen les antigues bases i es col·loquen els fonaments de l'estructura de Llum i l'Home Diví.

 

És en aquest sentit, que totes les paraules donades pels Fills de la Llum, vénen a realitzar-se en aquest precís instant, on tots els elements combinatoris de la Llum Eterna es sincronitzen i es sintetitzen a partir de l'acció de l'Arcàngel Metatron, per fer néixer els Fills de l'Un a la seva dimensió d'Eternitat.

 

Perquè l'Un i l'Únic siguin Un amb la Creació.

 

Els Grans Mestres de la Humanitat, la Comunió dels Sants, els Germans de nombrosos Sistemes Estel·lars, de Sirius, d'Orió, baixem entre vosaltres, venim a construir el Nou Home, la Nova Jerusalem, i a acomiadar el fill de la foscor, que, acomplerts els seus treballs, es retira per passar al seu procés de refinació.

 

La Saviesa Divina i l'ensenyament de la Llum es transmetran ara a tota la humanitat per via interior directa, i a través de les Escoles Divines que aportaran els paràmetres creatius, les plantilles per plasmar en els cossos inferiors les darreres actualitzacions de la Llum; que xuclaran amunt l'aigua des del fons del pou fins a elevar-la al nou estat de vida i dinamització.

 

Deixo la paraula uns instants a l'Arcàngel Metatron que m'acompanya juntament amb la Ronda dels Arcàngels i el Regne Angèlic.

AA. METATRON:

 

Fills de la Llum, Fills del Foc, jo sóc l'Arcàngel Metatron. Arcàngel de la Cara Viva del Pare, portador dels codis lluminosos de l'estructura mateixa de la Vida en tota dimensió fidel al Pare.

 

Prepareu-vos per rebre el Segell de Foc de l'Arcàngel Metatron en el vostre Sacre. El vostre Sacre esdevindrà el reflex de la Corona, implicant la transformació total de la matèria; l'actualització de les forces de rotació, de les forces electromagnètiques, de la pròpia aigua i fluids de vida materials pertanyents a l'antiga fundació. Els vostres cossos físics passaran pel que podeu anomenar desordres o breus símptomes de malalties, que expressaran la dissolució de les darreres ombres.

 

A partir d'aquest solstici, el Torrent de Foc i Llum que us arribarà des del Portal d'Orió sobrepassarà tot el que heu viscut fins ara, tant a nivell individual com col·lectiu.

Per tant, prepareu el vostre Temple amb la pregària, amb la música sagrada, amb la correcta alimentació, amb el silenci, per tal de facilitar els processos que elevaran de manera exponencial la freqüència de vibració de totes les vostres estructures.

 

La implementació del meu Segell al vostre Sacre, que és “La Pedra que És”, farà de la Veritat Primordial, la Llum Inicial i la vostra matèria, una sola cosa.

 

Etapa a etapa, la sacralització del Sacre anirà depurant el que resta de matèria densa fins a unir-la en totalitat amb el vostre cos etèric ressuscitat unit al cos d'Eternitat.

 

Així, el Foc Primordial cremarà en totes les vostres estructures, així esdevindreu els Fills Ungits pel Foc, els Fills Ungits per l'Esperit de Veritat.

 

Jo sóc l'Arcàngel Metatron, i us emplaço a rebre la meva presència dins de la Ronda dels Arcàngels, que sostenen l'obra col·lectiva.

 

--------------------------------

 

Fills de la Terra, Fills del Cel, obriu els cors a les Benediccions Celestials que us arriben!

Rebeu Fills les Benediccions del Cel!

 

Esclatant la Guspira!

Encenent el Temple amb el Nou Alè!

Cremant en el Foc que dóna la Vida!

 

Gràcies a la gloriosa presència de l'Arcàngel Metatron i a la Ronda dels Arcàngels!

 

 

El Ministeri dels Infants de la Llum es prepara, està pràcticament a punt. Obriu els vostres ulls i les vostres orelles per escoltar el Verb que dóna la Vida, per no oposar cap resistència, ni cap por ni cap dubte, a la Veritat que Sou de tota Eternitat.

No hi ha cap límit ara, més que el que vosaltres mateixos us imposeu.

 

La Força per a l'establiment de la Fraternitat de Llum i Amor és aquí i ara present. Toca a cadascun de vosaltres donar-li vida i deixar-vos penetrar pel Silenci i per la Joia de l'Esperit Diví.

 

Jo sóc Henoc, el que us ha acompanyat a través de tots els Grans Mestres, de tots els homes i animals, aquell que va restaurar i restaura ara, treballant a escala Universal, la imatge i la similitud, la forma i la vida de l'Esperit Diví en cada esfera planetària tancada, en cada món evolutiu que s'apropa a l'Essència Crística.

 

Així doncs, tots vosaltres, Cristos Ressuscitats, Fills i Filles de l'Amor Etern, celebreu la Victòria de la Llum! El retorn de la Vida Autèntica compartida amb tots els regnes, amb els Àngels, les Virtuts, els animals, els vegetals i els minerals; reunint els elements en un sol Èter de Foc, en un sol Èter que transmutarà, etapa a etapa, tota la matèria densa fins a fusionar-la amb la Nova Dimensió de Vida.

 

Jo sóc Henoc. Us acullo a la Casa d'Oració, us acullo a la Casa del Pare.

 

 

 

Transmès per Silah Pere Sicart