EMANUEL SWEDENBORG – 2.9.2021

 

Ànimes i Esperits de bondat i veritat, us parla el que coneixeu amb el nom d'Emanuel Swedenborg. Pertanyo a l'Ordre dels Melquisedec, al Cercle dels 24 Ancians, treballant des de fa eons a la Mare Gaia. El meu element principal és l'aigua i així el represento en el Conclau dels Ancians.

 

 

Us proposo un moment de receptivitat i comunió amb el Cercle dels 24 Melquisedec i especialment en ressonància amb l'element aigua. Acolliu l'Aigua de la Puresa, l'Aigua Cristal·lina

que porta la pau, la calma, l'assossegament, la circulació i l'harmonia...

 

 

L'aigua expressa el moviment de la vida. Canalitzant apropiadament el sentiment genuí, omplint el cor fins a vessar, permeteu l'obertura, la interconnexió i la lliure circulació dels diversos fluids que us componen; l'Aigua Baptismal del sentiment Diví que renova i neteja totes les antigues aigües estancades i brutes.

 

En la meva visita com Emanuel Swedenborg vaig descriure amb precisió, amb claredat, els meus intercanvis amb el món espiritual i el món celestial o diví. Són nombroses les obres que vaig redactar per plasmar i compartir els meus anys de visites a diverses terres, societats angèliques i infernals. Amb aquests dos termes, angèlic i infernal vaig designar els dos pols que representen l'Amor a l'Esperit Diví i l'amor a si mateix.

 

Quan més gran és l'amor al Senyor, al Crist i als germans i germanes, quan més gran és la impersonalitat, el desinterès i la sintonia amb la Voluntat de la Intel·ligència Divina, més neta i clara és la Llum, més s'apropa de l'espectre blanc i diamant.

En canvi, quan més gran es fa l'amor a si mateix, l'amor al món i a les coses exteriors i efímeres, més creix l'egoisme, més opaques es tornen les cobertures que us rodegen, apropant-vos doncs, a les tenebres, als errors, a les fal·làcies dels estrats més foscos del que coneixeu com el baix astral.

 

Per tant, de manera senzilla, quan l'amor al Pare Celestial i als germans i germanes és en primer lloc, us allibereu i obriu les ales de lleugeresa i harmonia; i quan l'amor a si mateix i a les coses efímeres domina i és en primer lloc, us enterreu sota grans lloses i us cobriu dels vels de l'egoisme i la foscor.

 

D'aquesta manera, la vida que animeu ara sobre la Mare Gaia, a cavall entre la 3a, 4a i 5a dimensió, demana un equilibri necessari a fi que l'interior i elevat, que és l'amor a l'Esperit Diví, impregni l'exterior i baix, l'amor natural i animal de si mateix i les coses del món. D'aquesta manera doneu un sentit Diví i Espiritual a la vida de la natura purament animal.

 

L'home és el pont entre l'animal i l'àngel i ara esteu cridats a transcendir cada vegada més la naturalesa inferior per esdevenir realment el nou home, l'Home Solar i Cristal·lí, és a dir, els Cristos ungits amb la gràcia, amb la joia i els Olis Sagrats que es manifesten una vegada que l'Esperit Diví i el vostre Àngel Solar impregnen cada cos subtil fins al cos etèric i físic; fent de la carn una receptora dòcil que permet vessar els Olis i manifestar-los en la vostra dimensió.

 

 

Acolliu la Intel·ligència Divina, la Saviesa del Cel, juntament amb l'Amor i la Bondat, harmonitzant

el Cor i el Cap, fent el matrimoni de la Llum i l'Amor Diví que genera el fruit de l'acció espontània,

pura i plena de gràcia. Acolliu Ànimes i Esperits de la Mare Gaia, conscients i desperts,

els Olis de l'Esperit Sant, del Crist, del Pare Celestial...

 

L'Aigua del Bateig Diví amb la que avui us rego s'uneix al Foc Celestial, alquimitzant el Foc i l'Aigua, en una aigua fogosa o un foc aquàtic, que us travessa de dalt a baix fent-vos entrar en el Foc de Joia i Llibertat de l'Esperit de Veritat.

 

Acolliu-nos sense treva a tots els germans de la Fraternitat de Llum i Amor, des de l'Intraterra, des de diversos planetes del sistema solar i el nostre Sol, des de diversos sistemes estel·lars, acolliu-nos a tots per establir amb fermesa, com una realitat i no un somni, l'Estat de la Vida Divina en aquests moments de revelació i de caos planetari, en aquests instants on la vostra fe és posada a prova, on la vostra confiança és testada. Sabeu teòricament que l'única realitat és l'Amor, la Llum i la Pau Divina, i així us toca ara ser-ho i manifestar-ho al vostre voltant, sigui quina sigui l'aparença, la careta o el teatre que us mostra el món exterior.

 

Les lliçons de la humanitat a escala global i la resolució dels karmes planetaris, passen pels esdeveniments que podeu observar cada cop amb més continuïtat, amb més persistència i magnificació. Tals lliçons vénen a ensenyar a l'home que no és possible una vida en una aigua estancada, en una aigua totalment limitada per un sistema mental controlat i desviat, que no és possible una vida separada de tots els regnes de la natura que viuen a la Mare Gaia i de tots els éssers intel·ligents i les societats que evolucionen a la vostra galàxia.

 

Jo sóc Emanuel Swedenborg, Melquisedec de l'Aigua, avui aportant-vos tota la pau, tota la calma i la puresa de les Aigües Baptismals, les aigües que baixen amb els Olis Divins del Crist. Aquestes aigües són el remei a l'estrès, a la confusió i al desordre que us ha fet viure la vostra creença en un món dividit i insegur, en una personalitat egoista i individualista.

 

És a cadascuna de vosaltres, Ànimes, d'escollir ara la llibertat, la salut i la vida que us és donada per l'interior, a través de la Font del vostre Cor, que és gratuïta, eterna i infal·lible; només el dubte i la por frenaran la manifestació del que sou en veritat.

 

Des del Conclau de Melquisedec us encoratgem a sortir definitivament de tota arena movedissa, de tot miratge, de tot dubte i por i armar-vos amb la fe, la confiança i la seguretat de que Sou el que Sou: la Llum i la Vida Eterna sense cap límit.

 

Jo sóc Emanuel Swedenborg i us beneeixo amb l'Aigua del Cel juntament amb els meus germans del Conclau dels Melquisedec.

 

Aneu amb la Pau, aneu amb la Joia a rebre i a acollir el Crist Gloriós que neix en el vostre Cor!

 

 

 

Transmès per Silah Pere Sicart