ELORION – 16.6.2021

 

Fills del Sol, Fills de la Terra, jo sóc Elorion, Senyor i Guardià de la Llum de la constel·lació d'Orió. Rebeu el meu foc i la meva presència en el vostre cor per participar plegats en aquest instant de retrobada i comunió amb la vostra memòria galàctica.

En la meva trajectòria he ajudat a formar i a expandir l'Escola Original de Melquisedec, que es troba al cinturó d'Orió, a l'estrella Mintaka.

 

 

Restem uns instants de silenci per harmonitzar-nos en aquest riu de Llum provinent del portal d'Orió; reactivant la vostra memòria, accelerant la freqüència de les vostres cèl·lules amb els nous rajos lluminosos de color ametista, rosa i or irisats.

 

 

Avui us entregaré una clau d'harmonització pels vostres tres cors i us situaré en el context actual que esteu vivint ara a la Mare Gaia.

 

Primerament us parlaré de l'Àtom Germen o Àtom Primordial, que resideix al fons del vostre cor físic, en ressonància amb l'Àtom Germen del cos Solar. En aquest àtom, tot el potencial de la creació es concentra en vosaltres; aquesta és la joia que us revela més enllà del que coneixeu com a vosaltres mateixos, més enllà de tota expectativa i pensament preconcebut. L'Àtom Germen és la font que demana ara ser descoberta, capa a capa, fins que pugui rajar i irradiar amb total llibertat.

 

L'Àtom Primordial necessita l'harmonia del cor físic, del cor espiritual i del cor diví, transportats simultàniament a la corona del cap, per poder-se desplegar. El cor físic necessita la bona dosi d'oxigen i exercici, d'alegria i sentiments d'obertura per funcionar correctament. En aquests moments, el cor de la humanitat adormida està enterrat en les profunditats verinoses dels intestins; és des d'allà on es fa possible i desenvolupa l'estat d'empresonament de la consciència viscut per una gran part de la humanitat. L'exercici físic proporcionat, els moviments lents i harmoniosos, la dinàmica del dia a dia i la presència de la vostra força d'Esperit encarnada, alliberen el cor i la respiració, permetent l'evacuació i neteja de tots els vasos sanguinis. A la sang s'inscriu la vostra força d'ànima i qualsevol alteració en ella implica directament una modificació de l'expressió del vostre Ésser Solar en aquest cos.

 

El cor espiritual s'allibera a mesura que deixeu enrere les etapes de l'ànima dual, de l'ànima que s'emmiralla amb els seus propis miratges. A mesura que us obriu a l'amor incondicional, al desinterès, a la rectitud i us alineeu en el centre del vostre pit i al llarg de la columna, allibereu l'expressió de l'Amor Cristal·lí. El cor diví és des de sempre el diamant pur i perfecte que es manifestarà a mesura que s'alliberi el cor espiritual; el cor espiritual s'alliberarà a mesura que allibereu el cor físic, condicionat pels aspectes de l'ànima luciferina i abismal que limiten considerablement el seu batec natural.

 

D'aquesta manera, se us revela un dels sentits interns i amagats d'un dels símbols que s'han donat a conèixer com a pertanyents a l'Ordre de Melquisedec; us parlo del punt central envoltat per tres cercles concèntrics. El punt central és l'Àtom Primordial; el primer cercle és el cor físic; el segon cercle és el cor espiritual; el tercer cercle és el cor diví. L'harmonització dels tres cors permetrà així el desplegament de l'Àtom Primordial i la seva ressonància en totes les cèl·lules quàntiques dels vostres cossos tant físics com subtils.

 

Recordeu tots els que esteu en el procés d'Ascensió, que de la Llum a la matèria només hi ha una diferència de velocitat freqüencial. Tot és un, i així, de manera unitària, fusionen els diversos cossos que us pertanyen des dels més densos fins als més subtils.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rebeu uns instants aquest patró en el vostre pit, per tal d'iniciar, si és el vostre camí, si és

el vostre estat aquí i ara, l'harmonització dels tres cors amb l'Àtom Primordial.

Acolliu mentre es desplega a partir del centre del pit un corrent daurat i rosat per tot el cos...

 

 

La vostra presència a la Mare Gaia és important. Guardeu la serenitat, la rectitud, la paciència i l'harmonia a dins vostre. Vosaltres heu demanat estar presents en aquests moments. No escolteu les veus que us allunyen de l'encarnació, que infravaloren el vostre estat físic o que us porten a acceptar una vida anàrquica i sense llum per tal d'impedir la plena resurrecció, per tal d'impedir la plena fusió del cos Solar amb el cos físic.

Les forces involutives juguen ara les seves cartes de manera oberta com tots heu pogut observar. Així com s'ha produït en altres moments històrics d'aquesta galàxia, la lògia negra busca frenar l'alliberació i l'expansió de les consciències. En el moment on multitud d'éssers crístics poden despertar, les forces involutives despleguen els seus plans a través de la tecnologia, de la falsa medecina i la vacunació, per tal de tornar a limitar el desplegament de l'ADN Original que insisteixo, és el vostre dret i és la clau per reconnectar amb tots els vostres aspectes multidimensionals.

 

Sapigueu dir no. En el no hi ha tota la força de la vostra fermesa i de la vostra Divinitat. Sapigueu dir no a totes les propostes de les forces involutives; sou lliures de fer-ho i no heu de donar cap explicació ni argument a ningú. Les forces involutives busquen mantenir l'estatus quo de dominació, de poder i esclavatge, bloquejant tota temptativa d'obertura. És així com han aconseguit desviar i apagar alguns dels focus de Llum que s'estaven expandint i tocaven moltes consciències a la superfície de la Mare Gaia.

 

Per tant, us demanem una gran vigilància en el vostre cor, en el vostre interior, per tal de mantenir en tot moment la calma, la serenitat, l'equanimitat, la claredat i l'harmonia en el vostre cor, passi el que passi. El Pla de la Mare Gaia es realitzarà en tota plenitud i res podrà alterar, en definitiva, el destí d'aquesta joia planetària. No obstant això, les maniobres actuals de les forces involutives poden frenar i alterar el camí de les ànimes individuals, si aquestes s'abandonen momentàniament a les forces de l'oblit.

 

Els ensenyaments que han adoptat les idees de la no evolució, de l'absurditat de la creació, han estat truncats i alterats per les forces involutives, que tractaran una vegada i una altra d'invertir i embrutar les forces de la Llum. Si la immobilitat és l'expressió genuïna de l'Absolut, a la creació tot té un ritme, tot té un moviment, una cadència i una evolució natural, per fer créixer i combinar de noves maneres l'essència mateixa de la vida.

Avui doncs us aporto una clau d'harmonització per obrir tot el vostre potencial Diví, i us poso en guàrdia davant de les forces de la foscor, de les forces involutives que semblen desplegar sense impediment les seves maniobres. Tanmateix, podeu respirar tranquils, ja que sabem que abans de la manifestació exterior de la victòria de la Llum, semblarà que els Fills dels Elohim, que els Fills del Sol i les Llavors d'Estrelles perden la força i el coratge. La Llum sempre ha estat, és i estarà en la Victòria, omnipresent i contenta en ella mateixa.

 

Entreu doncs al més profund del vostre cor per tal de desplegar l'Arbre de la Vida que és el vostre potencial universal.

 

 

Acolliu uns instants la Flama d'Orió que us aporto i el Torrent de Llum

que es vessa a través del portal d'Orió.

 

 

Si us decidiu i afirmeu interiorment el vostre compromís amb l'Ascensió, tot es posarà en ordre i s'alinearà per viure el que hàgiu de viure. Així sortireu de la falsa llibertat del lliure albir i entrareu en l'Acció de Gràcia, en l'acció de la Voluntat Divina.

 

Tota la Confederació Intergalàctica dels Mons Lliures és al vostre costat per fer renéixer el femení sagrat en tots vosaltres, per harmonitzar de nou la polaritat masculina i femenina.

Recordeu que la història que viviu a la Mare Gaia és la culminació d'un gran oblit i una agressió al principi femení i receptiu que ha tingut lloc en altres indrets d'aquesta galàxia.

Sigueu doncs la receptivitat, la dolçor, la compassió, l'empatia i la donació; rebent d'igual manera tots els codis de la Mare Divina, d'Isis, la Reina del Cels, la mare d'aquesta humanitat.

 

Jo sóc Elorion, Senyor i Guardià de la Llum de la constel·lació d'Orió.

 

Rebeu la meva salutació, així com la dels germans Melquisedec treballant a escala galàctica. Sabeu que l'estructura dels 24 Melquisedec es divideix fractalment en múltiples unitats de 24 per actuar especialment en diferents planetes i sistemes estel·lars. Així, dono les gràcies al Comandant Omraam Mikhaël Aïvanhov i al portal del Cor del Foc Blanc per acollir i transmetre la meva radiació.

 

Jo sóc Elorion i us curullo de l'Aigua Divina i el Foc Diví fent néixer el Fill del Sol en el vostre pit.

 

 

 

Transmès per Silah Pere Sicart

3corsiàtomprimordial.jpg