top of page

ELOHIM HAHARETS – 20.10.2022

 

 

Estimats Fills de l'Amor, jo sóc la Elohim Haharets, companya de qui coneixeu com la Mare Divina, Eloha Maria. La meva presència a la superfície de la terra s'ha expressat rares vegades a través d'altes individualitats i els grans mestres de la humanitat. Per darrera vegada vaig venir a beneir, iniciar i consolidar l'obra que el Pare d'Orió va realitzar a través del Mestre Peter Deunov.

 

Així, la major part de la meva tasca vinculada a la Mare Gaia es desenvolupa a través del poble de la Intraterra, i especialment des de la ciutat de Mezarhad, situada sota els set llacs de Rila a Bulgària. Aquest centre de la Intraterra és un dels més antics, en els quals resideixen molts Germans Lluminosos, provinents principalment de Sirius.

 

Des de la ciutat de Mezarhad s'introdueixen els paquets vibratoris que enviem els Elohim i que posteriorment són repartits per tots els altres centres de la Intraterra arreu del planeta. Així, a través de la ciutat de Mezarhad, dels seus habitants i un dels seus representants principals, Lamiram, arribo a tots vosaltres ara, per convidar-vos a viure la realitat de la vostra Essència Eterna, l'Amor Infinit que és el fonament de la vostra existència.

 

 

Fills i Filles de l'Amor, reuniu-vos en cercle al voltant del Cor Daurat, Blanc i Turquesa dels Elohim, juntament amb els germans de la Intraterra, amb els humans-dofins que han estat els guardians del bon desenvolupament de l'experiència a la Mare Gaia. Banyeu-vos en la presència de

la Llum Infinita, de l'Amor Santíssim que arriba de les Altes Fonts de Sirius...

 

 

Jo segello l'Aliança, la Nova Aliança de l'Anyell, en tots aquells que obren ara les seves flors cap al Sol Diví.

 

Vinc a col·locar la Corona Radiant de Glòria en totes les ànimes que ara es glorifiquen en el Senyor, en el Pa i el Vi de la Vida.

 

Jo vinc a ungir-vos, a tots els Fills i Filles de l'Amor, que renaixeu ara en el vostre Sol Interior.

 

Tots els codis i freqüències de la Llum Viva que restaven latents, són ara entregats per tots nosaltres: Elohim, Arcàngels, Àngels Solars... És a vosaltres d'acomplir la neteja, la purificació, per poder acollir la Nova Vida i entrar plenament amb cada cèl·lula del vostre cos, al Foc de la Vida Eterna.

 

És per això, que en aquests anys importants de transició planetària, tots els Fills de la Llum, juntament amb les ànimes que s'han preparat per entrar a la Vida del Crist, han de viure els processos necessaris de redempció, d'ordenació i unificació de les memòries i els patrons energètics discordants.

 

Cal que tots passeu pel filtre de la Veritat, per la força fonedora del Foc Celestial, per abandonar els vells hàbits i els vells vestits, i entrar en l'autenticitat, la veracitat, la fidelitat i l'adherència a la Llei de l'U, al Principi Unitari irradiat a cada instant per l'Ona de Vida Universal que batega des del Gran Sol Central.

 

Essència d'Amor és el que sou. Descobriu-vos en el fons del vostre cor, on teniu l'accés directe a la Joia i la Divinitat que sou. Cap circumstància d'aquest món pot evitar ni aturar l'obertura ara de la vostra ànima cap a l'Esperit Diví, cap al Pare de Totes les Llums.

És a vosaltres de posar la prioritat en allò que només pot ser prioritari: la Veritat i la Llibertat que porteu inscrites en la Guspira Eterna, en l'Àtom de Llum Primordial provinent del Món Diví i entregat a vosaltres pels Elohim i els Ancians.

 

Jo sóc la Elohim Haharets.

 

El vostre cor a la superfície de la terra s'uneix amb els germans de la Intraterra a Mezarhad i amb el cor dels Elohim. La Vertadera Vida és aquí per a tots vosaltres, i així acompleixo la Promesa del retorn a la Casa del Pare en cadascun de vosaltres.

 

Sigueu coronats com a Reis i Reines de vosaltres mateixos en l'Esperit del Crist.

 

 

 

 

Transmès per Silah Pere Sicart

bottom of page