top of page

ELOHIM DE SIRIUS – 30.05.2023

 

 

Estimats Fills i Filles de l'Amor, estimades Guspires de Veritat, som els Elohim de Sirius, som les Mares Creadores fent avui una sola veu amb Eloha Maria, la Mare Divina de la vostra humanitat.

Avui la veu del Cor dels Elohim s'entona harmoniosament com un cant coral, com una simfonia d'Amor i Llum que s'aboca sobre el Sistema Solar i sobre el Cristall que és el Cor de la Mare Gaia.

 

La Benedicció i el Bateig de les Aigües Cristal·lines, les Aigües Immaculades de Sirius arriben a la vostra Corona Daurada a través de la Font de Cristall que es troba un metre per sobre el vostre cap.

Deixeu-vos fecundar i obrir per l'Amor Diví. Per la Llum Veritable i completa que restaura la vostra Divinitat aquí mateix a la Terra.

 

Deixeu que la Llum, que la Joia habiti en el vostre pit, desfent tota resistència inútil, tota lluita caduca, per realitzar en vosaltres l'Essència Eterna, la Pau Sense Límits, la Font d'Alegria Immaculada que sou.

 

Rebeu Fills l'Abraçada Eterna de les Mares Creadores. Acolliu-nos profundament uns instants

en el Cor dels Cors, allà on tota la Creació és una gran celebració,

unint-vos a la simfonia del cant del Cor dels Elohim....

 

El Veritable Ésser Humà, l'Ésser Crístic i Androgin de Foc, ja és una realitat a l'interior de molts de vosaltres fills i filles. La Sisena Raça, la Nova Humanitat tal com va ser anomenada pels Grans Iniciats i el Pare d'Orió, neix i es desplega des del vostre interior, a partir de l'actualització i dissolució del Cos Causal, que es reuneix en la vostra Presència Trinitària, el Fill Trinitari de la Font de 5a dimensió; la Presència “Jo Sóc el que Sóc”.

 

El Cor Cristal·lí de la Terra i la seva atmosfera, encesa per la Xarxa Cristal·lina de Consciència Crística, i per la presència de totes les naus de la Fraternitat de Llum i Amor Galàctica, us permeten finalitzar els processos de transformació, transsubstanciació i resurrecció de la carn. Tots els paràmetres estan ara disponibles, només resta que l'escenari exterior de la superfície de la Terra visqui el que ha de viure com a resolució de la història que s'ha desenvolupat durant aquests tres-cents mil anys de tancament planetari.

 

El Cor de la Terra també canta, celebrant l'alliberació del seu nucli, que conduirà a una expansió del diàmetre de la Mare Gaia i a l'activació del Nou Vol, la nova òrbita galàctica del Sistema Solar en sincronia amb Sirius, Orió i les Plèiades.

 

Entreu en el Silenci més profund Fills i Filles per fer comunió i rebre els Senyors de Llum d'Orió, els Ancians dels Dies, la Presència del Pare d'Orió; per rebre tots els germans de l'Alt Consell de Sirius, dels Elohim i els Grans Guies Blaus. Tots ells, des de Sirius i Orió, regulen els processos evolutius d'aquest braç de la Galàxia. Des del Cor Galàctic, s'allibera la força reorganitzadora que renova i ressuscita la Vida de tota la Via Làctia, harmonitzant-la en els patrons de la Llum Blanca i Daurada.

 

Les resistències que es van manifestar, molt abans de la vostra experiència planetària a la Mare Gaia, estan arribant a la seva dissolució. El Pla de la Font, del Pare de Totes les Llums per a aquests Sistemes de Vida podrà ser finalment implementat, després de tots els processos de redempció acomplerts en diversos sectors galàctics i sobretot a la Mare Gaia. Ella ha estat la biblioteca galàctica que s'ha ofert per resoldre les divisions de consciència que es van produir en una part de les Jerarquies Celestials.

D'aquesta manera, a través de la humilitat, la petitesa i el patiment com a forma de reconeixement innegable de la Unitat i de la Sobirania de la Font, han permès, després de moltes trifulgues, l'aparició d'una Nova Llum que transcendeix la Llum que coneixíeu. Així, quan totes les pors són cremades pel Foc Diví, quan tota temptativa de control i divisió és abandonada, les polaritats troben una nova manera d'unir-se, fent néixer una Nova Llum que informa l'Amor i la Vida d'una manera profunda i misteriosa. Aquest és el regal que les consciències més petites i innocents heu pogut aportar a totes les civilitzacions que havien quedat estancades en el seu camí de creixement.

 

D'aquesta manera, la mateixa Vida, a través de l'aparent conflicte, s'encarrega de crear i aportar el Remei, la Cura, que és sempre la Unió Perfecte de l'Amor, la Saviesa i la Veritat.

 

Som el Cor dels Elohim de Sirius. Habiteu en l'Amor que sou,

en el Silenci que Sou, en el Verb que sou.

 

Convertiu-vos en la Paraula, perquè la Paraula és la Vida.

 

L'Esperit de Veritat és aquí, irradiant sobre tots vosaltres. Abandoneu tota crítica, tot judici, i com els petits infants rebeu la llet de la mare; la Llum i l'Amor que fan créixer la Llavor Divina plena de Virtuts que porteu, mentre es desplega una Alegria Serena en vosaltres i al vostre voltant.

 

Fills i Filles, davant de l'escenari de resolució que teniu a l'exterior, trobareu la Veritable Joia, el Veritable Goig Interior que brolla de vosaltres i no depèn absolutament de cap context exterior. Sou cridats a cada instant, a cada segon a mantenir la Flama de l'Amor ben encesa, a mantenir el Sol del vostre Esperit unit a la vostra carn i a la carn de la Terra.

 

Escolteu el Vent, deixeu circular l'Aigua, permeteu al Foc que us converteixi en un Sacrifici Vivent per tal que els Elements netegin definitivament la superfície de la Mare Gaia; la seva sang bull, i així entreu vosaltres en el Foc Incandescent, en el Foc Líquid on l'Esperit de Veritat habita.

 

Fills, entonem junts el Cant de la Joia, en aquesta harmonia del Cor dels Elohim de Sirius, del Cor de la Terra i del vostre Cor. Tot el potencial de l'ADN, les dotze freqüències es despleguen ara senzillament, sense cap esforç, entrant simplement en el Cor Diamant, en la vostra presència “Jo Sóc el que Sóc”.

 

Fills i Filles de l'Amor, Guspires de la Veritat, sou eternament estimats. La Veritat de la vostra Presència i de la nostra Presència es tornarà palpable i evident a tot el vostre cos, als vostres ulls, i sobretot al vostre cor.

 

Acolliu el Cant:

 

AHIRAM

ELIARAM

MERUHIM

ORALIAM

 

 

En la Presència Infinita, amb la Màgia Fecundant de l'Amor Diví Immaculat, us deixem en les Aigües Cristal·lines de Sirius, en la Pau i la Llum Sense Límits.

 

Som el Cor dels Elohim de Sirius.

 

 

 

 

Transmès per Silah Pere Sicart

bottom of page