ELOHA MARIA – 30.03.2022

 

 

Estimats fills i filles, jo sóc Eloha Maria, la Mare Divina de la humanitat. La Mare Divina que va portar els codis genètics provinents de Sirius en el cor de la terra i en la Llavor Divina dipositada en el vostre cor, i que esperava el seu despertar.

 

 

Acolliu-me en la profunditat de la vostra ànima, en el fons del vostre cor, amb la companyia de les Mares Creadores, en la presència dels Codis Informadors de Vida.

 

Rebeu el Torrent de les Aigües Cristal·lines de Sirius, que es vessen ara sobre tota la terra, en el seu nucli i la seva superfície, ressuscitant els codis estancats en l'entropia

dels sistemes solars tancats.

 

 

Avui us crido a l'obertura, a l'obertura sense límits del vostre cor, per acollir tot el que sou en Veritat i en Essència, i que estava adormit, en estat latent durant els temps de la travessia de les valls de la dualitat i l'experiència de la individualització.

 

Us rebem totes en els espais aquàtics de Sirius, allà on la Joia i la Llibertat de l'Ésser s'expressen sense impediment, fluint en espectres cada cop més amplis.

 

 

Acolliu el Mantell Blau i Blanc de la Gràcia, desplegant-se per sobre del vostre cap i les vostres espatlles, donant-vos la pau i la serenitat en el vostre cor, transcendint tots els vells mecanismes de la personalitat per entrar en la simplicitat de la Presència Eterna que sou.

 

 

Avui us cridem per avançat, tal com ho ha fet el Comandant dels Ancians i l'Arcàngel Mikhaël, a assumir la vostra Divinitat, a ser el que sou enmig de la desconstrucció de l'antiga dimensió.

 

La sinceritat, l'honestedat cap a vosaltres mateixos, en tots els aspectes, per acceptar i acollir la Veritat, són una clau molt important ara per desfer els darrers fils i miratges que us allunyen de la vostra realitat última.

 

Jo he estat present de diferents maneres a la superfície de la terra, en els moments més destacats que han marcat els cims espirituals de la història recent. A través de la presència de les Estrelles de Maria, tal com les heu anomenat, que són les meves filles més directes, i les incorporacions que he fet de diverses maneres i en diferents moments, hem pogut arrelar i mantenir la presència del femení Diví, de l'acolliment, la dolçor i la tendresa; sobretot en els darrers segles, on la humanitat ha pres el camí de la intel·lectualització i de la separació de la vida en els plans mentals inferiors.

 

Avui veieu com el món es conjura per conduir a la humanitat precisament fora de la seva humanitat, en un món totalment estèril, aïllat de la vida, del cel i de la terra; on les ànimes perden tota arrel i passen a funcionar exclusivament pel control mental i els inputs d'una tecnologia falsa, que no està en harmonia amb la Mare Gaia, de la mateixa manera que la civilització actual.

 

Aquest ha estat el paper de les forces de la rebel·lió en nombrosos planetes: aïllar i limitar la vida, per controlar-la i reduir-la en un espectre que pogués ser dominat pels dirigents rebels, esclavitzant i introduint el sofriment inherent en tot oblit de la Font de Vida.

 

És en aquest escenari actual, on les dues polaritats es manifesten de la manera més extrema, que sou confrontats a vosaltres mateixos, a tot el que heu projectat en aquest món il·lusori, és a dir, a tot allò que heu creat fora de l'Harmonia Universal i de la Llei de l'U.

 

Tots vosaltres, fills i filles de l'Amor Diví, reconeixereu en la gran ocasió que representa l'ascensió de la Mare Gaia, el vostre vincle íntim amb nosaltres, i que és la realitat del vostre propi Ésser Original.

 

 

Us convidem de nou a les Aigües Cristal·lines de Sirius, amb la companyia de les Mares Creadores, a omplir-vos amb la llum daurada, amb la llum turquesa, amb la llum magenta, amb la llum blanca i l'espectre daurat-préssec, que conformen les noves vibracions dels cinc nous cossos.

Actualitzant la vostra presència terrestre en una presència galàctica.

 

Acolliu el bany d'Aigua Viva, de Llum i Colors, restaurant la Divinitat que sou,

l'Esperit Lliure i Multidimensional que sou.

 

 

En aquests temps desafiants, on tot busca extreure-us del vostre cor i fer-vos entrar en la reacció i la rebel·lió, sigueu ferms, confieu en la vostra pròpia guia, tingueu la seguretat que cap altra lloc com el vostre Cor Sagrat us donarà l'orientació, la calidesa i l'espai per encendre el Foc de Vida i poder estar connectats a la vostra pròpia Piràmide de Llum. És en aquest sentit que la Merkabah Interdimensional Col·lectiva fusiona amb totes les Piràmides personals activades, creant una xarxa autònoma de la Llum Autèntica a la superfície de la terra, entre totes les Ànimes i els Esperits desperts.

 

Veieu tot el que ara es manifesta com la resolució del somni d'uns infants rebels que han volgut controlar el joc, sense tenir ni el coneixement, ni l'Amor, ni la intenció de la Font. Veieu que els seus estratagemes només reflecteixen la seva pròpia inseguretat, la fragilitat i la por sobre les quals s'ha construït l'antic món que ara es dissol davant vostre.

 

 

Reunim-nos tots, fills i filles, en el Cor Únic que som, en el Cor Diví del Crist, en el Cor de totes les Mares Creadores, de tots els Fills i Filles de l'U.

 

El Cor Únic s'encén amb la Flama Divina, despertant i alliberant tot el vostre potencial i els dotze cossos que passaran a formar part de la vostra casa.

 

Així, completem la redempció i la restauració final del Temple,

de la Jerusalem Celestial que sou tots i totes.

 

 

Jo sóc Eloha Maria de Sirius, la Mare Divina de la humanitat.

 

Avui culminem la Nova Tri-unitat, realitzant en el vostre pit el Fill Trinitari que sou.

 

 

 

Transmès per Silah Pere Sicart