ELOHA MARIA – 26.06.2019

 

Estimats Fills de la Llum, jo sóc Eloha Maria de Sirius. Jo sóc el llinatge directe de la Mare Divina Universal per a tots vosaltres, fills i filles de la Terra. Vosaltres porteu l'ADN i els codis que vam entregar jo mateixa i les meves companyes.

 

Acolliu la vostra Essència original, primordial, en les Aigües Cristal·lines de Sirius, fecundades pel Sol Blau. Banyem-nos en les aigües de puresa, en la matriu lliure i cristal·lina, on la vida es manifesta en total llibertat, espontaneïtat i veritat.

Fem comunió junts fills i filles, en la Unificació del Cel i la Terra, del blanc i el negre, de les Aigües reunides en el Cor de Foc i Gràcia que segella la nostra retrobada.

 

Avui ens podem tocar, ens podem pràcticament palpar, vibrant en el mateix Èter, en la mateixa qualitat de Llum i Amor, en la densificació total de la Llum Autèntica en la dimensió de la Mare Gaia. Som aquí entre vosaltres, i encara que no ens podeu veure, estem costat a costat. Els dofins neden i dansen al vostre voltant, com si ja fóssiu a casa vostra. On tot és reconciliació, on tot és reconeixement, on tot és alegria, intercanvi i transfiguració de l'un a l'altre, d'Essència a Essència, creant l'harmonia dels perfums i els colors Divins.

 

Estimats fills i filles de la Llum, avui som entre vosaltres, jo mateixa, les meves companyes de Sirius i d'altres germans que completen l'espectre vibratori del nostre sistema estel·lar. Venim a esclarir, a resoldre certs dubtes que floten a la vostra consciència, per tal que visqueu amb la major Pau, Veritat i Alegria aquests moments tan intensos, aquests moments tan accelerats, on ens preparem pel part planetari: el naixement dels nous Cels i de la Nova Terra, el naixement de l'Infant Diví en cadascú de vosaltres.

 

Permetem uns instants més d'acolliment, per acabar de fer arribar l'Aigua Primordial, l'aigua que té tots els potencials de la creació fins a la vostra base, fins als peus, fins al Cor de la Mare Gaia i en ressonància amb tots els pobles de l'Intraterra...

 

Acolliu l'Aigua i el Foc que es transmuten mútuament en totes les vostres cèl·lules, circulant per tots els òrgans i totes les extremitats. És en aquest cos físic, en aquest vehicle on tot passa, on la resurrecció té lloc, on es culmina l'ascensió, la reconnexió amb la vostra Essència.

Eviteu els ensenyaments que us allunyen del cos físic, ja que invertiran la llum i us faran estancar en els plans intermediaris, com volen les forces involutives, i no podreu establir la pau ni viure la transmutació de la matèria. Matèria que ha de ser capaç d'acollir l'Esperit de Veritat, la vostra Essència Cristal·lina aquí, en aquest cos, en aquesta dimensió, en Unitat amb el Cor de la Mare Gaia i el col·lectiu de l'Intraterra, d'Agartha.

 

La Llum baixa del cap al cor i després, el pas més crucial ara mateix, és que deixeu baixar la Llum al vostre ventre. Des del ventre il·luminat, la intel·ligència que està en obra en el vostre cos físic a través d'alguns òrgans com el pàncrees o el plexe solar, que correspon al sistema limfàtic, desencadenarà les forces que us permetran sintetitzar la Llum en el més íntim de les cèl·lules. Provocant l'eterització real i concreta de la vostra matèria.

Aquest és un aspecte molt crucial, molt important perquè pugui néixer l'Infant Diví en vosaltres, i perquè les “Fonts d'Aigua Viva” ragin del vostre ventre.

 

Per això necessiteu l'abandó total, el sacrifici total de la persona, del foc vital lligat a la personalitat. Així la Llum arribarà fins als peus i us convertireu en arbres, en Arbres de la Vida, deixant pujar i baixar la vida en vosaltres.

Molts fills i filles per ignorància, per por, per desconeixement s'estan allunyant de la simplicitat, de la naturalitat que implica l'ascensió, que està inscrita en el cos físic, on no només s'hi havien introduït els gens de la separació, sinó que aquest cos també té els codis i els gens de la reconnexió de la Unitat i de la vostra resurrecció.

 

Aquesta matèria i aquesta dimensió rebutjada per molts moviments espirituals, és tan real com la mateixa Font. Només el somni de la separació i de la il·lusió us ha fet crear una distància entre la matèria i l'esperit, una distància on havíeu d'escollir entre una o l'altra, però no hi ha res a escollir fills. Vosaltres sou els herois que posareu fi a la contradicció de la matèria i l'esperit.

 

Acollim-nos plegats uns instants en les Aigües Cristal·lines, en el Foc d'Amor...

 

Molts ensenyaments us han donat un punt de vista erroni sobre l'ànima. El que molt sovint heu anomenat l'ànima no és més que l'esperit de contra-manera, l'esperit que ha estat afegit per les forces de constricció, a fi de forçar l'ànima a actuar de manera contrària; és a dir, a pecar, a actuar de manera que produeixi un trencament i un allunyament de la Llum i de l'Esperit.

La vostra ànima essencial unida a l'Ànima Universal és perfectament pura, no coneix cap rastre de la dualitat. Ella dóna el suport, els materials perquè l'Esperit impregni la matèria. Uniu-vos a l'Ànima Divina, a l'Amor Diví, igual que al Pare Celestial, la Llum Divina, per fer néixer l'Infant, el fill. Així recuperareu el vostre estat de Fill Trinitari, on el pare, la mare i el fill són Un.

 

Tots sou fills de la Llum i fills dels Elohim, i no hi ha cap diferència entre nosaltres en el reconeixement de l'Amor que tot ho sosté. Les aigües de la Terra es preparen a acollir en totalitat les aigües del Cel.

Les aigües congelades als pols de la Mare Gaia es desgelen, es desfan, L'aigua congelada torna a circular. Quan el vostre cor comprengui aquest desgel, que també es produeix en vosaltres mateixos, en el vostre pol nord i en el vostre pol sud, molts aclariments us seran revelats.

 

Fills i filles no caigueu en l'ansietat, en el dubte, en la por, en el buit de les tenebres exteriors, en la perversió i la destrucció de la personalitat. La personalitat té el seu lloc, i és tan divina com l'Esperit mateix quan heu unit el Cel i la Terra; quan el Cor Cristal·lí regna en les aigües de dalt i de baix.

Tot el que no us ressoni naturalment, tot el que us enganxi exclusivament a nivell mental i us faci perdre la serenitat, perdre les arrels i la vostra base, deixeu-ho de costat.

 

Deixeu que l'admiració, la glòria del despertar de l'Infant ompli de meravelles el vostre Cor. Innocents, purs i brillants com l'aurora! Sou tots els fills i filles estimats de la Mare Divina, de l'Ànima Universal. Veniu als nostres braços, veniu a casa, on tots ens coneixem mútuament!

 

Seguiu amb força, seguiu amb coratge, tal com els germans Melquisedec, el Comandant Omraam i d'altres consciències com l'Esperit Micaèlic us diuen. Ells us acompanyaran perquè tingueu la força per sostenir tots els moviments que han de succeir horitzontalment a la Terra, i verticalment amb la gran potència vibratòria i de Llum que penetra la Mare Gaia, obrint la fortalesa, la presó que s'havia instal·lat en aquest bell planeta, aquesta joia del Cor de Sirius.

Seguiu, que vol dir sigueu en permanència l'Essència mentre els elements: la terra, l'aigua, l'aire i el foc es reuneixen en l'Èter i remouen tots els continents. Vetlleu perquè el vostre cor no s'identifiqui a res del que va i ve, només amb l'Amor Diví, amb la Saviesa Divina i la Veritat Divina, que són els garants del vostre estat Trinitari. Sou els herois que sostenen els pilars de la creació autèntica en aquests moments de transformació.

 

El part planetari s'allarga, i quan més s'allargui més agraïts heu d'estar. Estigueu en total agraïment, ja que les correccions, els ajustaments i les retribucions s'estan donant a un ritme pausat perquè les pugueu anar digerint.

Si el moment de la translació dimensional s'hagués avançat com es preveia al 2011 o al 2016, tot s'hauria comprimit a uns nivells molt més difícils de tolerar per a la humanitat sencera.

Per tant, estigueu agraïts a cada instant del temps que esteu en aquesta dimensió com us ha dit el Comandant, per aprendre i celebrar la Vida, creant moments totalment màgics, moments multidimensionals.

 

Aquests temps de pròrroga, aquests temps de dolor i gràcia, de desconstrucció i construcció, es podran allargar encara setmanes, mesos i fins i tot anys. Tot depèn de com l'acordió galàctic i terrestre juguin la seva melodia. Tots els factors són aquí, a nivell del sistema solar, a nivell de la presència dels germans de la Confederació Intergalàctica als vostres cels, a nivell dels moviments elementals de la terra. Però fins que no succeeixin tots els esdeveniments crucials que tanquen els 300.000 anys dels cicles experimentals, no sonarà la darrera trompeta.

 

Per tant estigueu en la pau, en la joia, en l'amor i la llum. Qualsevol retribució, por o conflicte que us arribi, acolliu-lo amb tot l'Amor i es dissoldrà per ell mateix. Acolliu amb tot l'Amor els germans i germanes que perden el nord, que reaccionen amb violència, amb agressivitat, acolliu-los també en el mateix Amor, en el mateix Cor.

 

Fills i filles de la Llum, jo sóc Eloha Maria de Sirius, acompanyada de les meves germanes, les Mestres Genetistes. Us oferim un instant final per fecundar la vostra terra, tal com hem fet en aquesta transmissió, obrint les Portes del Cel i impregnant amb l'Aigua Cristal·lina les aigües de baix.

Acolliu el llenguatge vibratori, les Lletres de Foc i Aigua que porten els codis de vida. Tal com certs llenguatges de la terra com el sànscrit, el xinès o l'hebreu, tenen reflexes del llenguatge galàctic i encara conserven la força màgica del verb.

 

Banyem-nos en aquest instant, fecundant amb el Verb i el Cant de Joia:

 

Shekinah, Shekinah, Shekinah...

 

aberamen – mehanbahal - ahersheiem - mistinatel

nohamaber – bremiskaian – netsopanam - ilmerian

alumerum – isalmain - elehama – devaranam - miselian

 

 

En les Aigües d'Amor, en les Aigües de Cristall, acolliu el Verb que sou, el Crist que sou, la Llum que sou. Us entreguem tot el nostre amor maternal. Jo sóc Eloha Maria de Sirius. Sóc vosaltres i som Un.

 

Aïshalem

 

 

 

Transmès per Silah Pere Sicart