top of page

ELIPHAS LEVI – 16.11.2022

 

 

Estimats germans i germanes en la Llum del Crist, us parla qui va ser conegut al segle XIX com un dels més grans ocultistes, amb el nom d'Eliphas Levi. Vaig ser reconegut com un dels grans coneixedors de les ciències antigues, que englobaven la càbala, l'hermetisme i la màgia. Conduït per la Raó Sublim i la Llum del Crist, vaig passar a través de diferents escoles i organitzacions per finalment sintetitzar la meva visió de la unificació de la religió i la ciència, del cor i la raó, de la Llum i l'Amor; en el que vaig anomenar “la Solidaritat Universal”.

 

A petició del Comandant dels Ancians avui m'adreço a tots vosaltres per compartir l'Amor del Crist i la transcendència i transformació de tot coneixement exterior en la Saviesa Innata de la Presència de l'Esperit de Veritat en cadascú de vosaltres.

 

 

Us convido durant uns instants a compartir un espai comú, en l'amistat i l'apreci de Cor a Cor, juntament amb el Crist i les presències de la Fraternitat de Llum i Amor que ens acompanyen. Acollim el Silenci ple de joia i la Llum plena de pau i serenitat, lliure de tot orgull i projecció;

la Llum dolça i tendre del Crist...

 

 

Les diferents ciències que vaig estudiar i a les quals vaig dedicar intensament la meva vida em connectaven amb els grans misteris de l'antiguitat que havien perdurat a través d'algunes tradicions després de l'enfonsament de l'Atlàntida. A través de l'hermetisme trobava els principis i les lleis de la vida que es van conservar principalment a l'antic Egipte i que van ser estructurats i entregats per Hermes Trismegist. La càbala jueva aportava tota la ciència de les lletres, els nombres i l'Arbre de la Vida; i els ensenyaments perses de Zoroastre aportaven la ciència de la màgia.

Totes aquestes tradicions van ser el resultat del que es va poder conservar després de l'enfonsament de l'Atlàntida, amb la conseqüent pèrdua i limitació del seu contingut interior com de la seva forma exterior.

 

Si durant la meva vida aquestes ciències em van permetre arribar al més profund de la meva ànima i finalment obrir en mi l'espai sagrat del coneixement interior, de la unió íntima amb el Crist i l'Esperit de Veritat, avui aquesta unió està extremadament facilitada pel Gran Torrent de Llum que envaeix tot el planeta Terra i tota la humanitat.

Avui esteu cridats a recuperar, no les antigues ciències que es van desenvolupar durant l'època post-atlant, sinó la Llum del Crist de 5a dimensió que sou, l'estat d'Ésser Unitari. Per tant, avui les antigues ciències espirituals són un complement i poden ser una ajuda si la vostra ànima ressona amb elles. Tot estudi pot ser avui encara positiu, si això us permet d'estar en el present, vius i guanyant més consciència de l'aquí i ara i de l'Amor que sou en essència. Com sempre, qualsevol recerca exterior per curiositat, per anhel de coneixement o de poder vinculat a alguna por, us allunyarà inevitablement de la pau que ja sou, de la Veritat que ara s'estableix fàcilment a través del silenci mental i emocional.

 

Aquestes són les dues bases per viure correctament els processos d'ascensió als quals esteu cridats. El silenci i la calma del pla astral i el pla mental són imprescindibles per entrar en els plans de la Pura Llum i connectar amb el cos causal i l'Ànima i l'Esperit Divins. És imprescindible transcendir totalment la personalitat, ja que la majoria d'errors i fal·làcies que es produeixen són provocats per la gran seducció tant material com espiritual que tempta a la humanitat.

Per això han insistit tant els germans Melquisedec en la humilitat, la simplicitat, el sacrifici i la transcendència, per connectar vertaderament amb l'Esperit Sant i l'Esperit del Crist que ve a alliberar-vos de tot jou mental i emocional, i que ha estat sostingut per vosaltres i les entitats que han interferit en l'enllaç de la vostra ànima amb l'Esperit Diví.

 

 

Reunim-nos en el Cor dels Cors, en la Presència de la Veritat, del Silenci i l'Harmonia de les Esferes. Allà on s'acaben els plaers astrals i la predació i comença la serenitat, la majestuositat i l'expansió de la Presència Divina que s'instal·la ara en tots vosaltres. Netegeu els vostres ulls per veure-hi amb claredat i obriu bé les orelles per escoltar la veu suau i tendre de la Mare Divina que ve a cridar a tots els seus fills i filles, juntament amb el Crist i l'Arcàngel Mikhaël, a la Casa del Pare.

 

 

Esteu vivint un exigent i intens procés de transformació. Els més fidels i lleials es troben ara a les portes de la Llum Gloriosa, acollits pel Crist, envoltats per les Jerarquies Angèliques i tota la Fraternitat de Llum i Amor. Tota la Terra i la humanitat és sacsejada per les Forces de la Llum que utilitzen tant la lògia blanca com la negra, per fer sortir i volatilitzar finalment totes les densitats innecessàries. Tal com us va dir l'Arcàngel Mikhaël, nombroses capes de l'ànima que us lligaven als estats més densos de la 3a i la 4a dimensió, cauen ara com fulles seques; i així esdeveniu lleugers i lluminosos.

 

Les pertorbacions que afecten tant el sistema social i econòmic pertanyent al món humà com les que afecten a tota la natura i els quatre elements, requereixen de vosaltres una ferma presència i una estabilitat en la Força de l'Esperit. És per això que us proposo un petit exercici que us ajudarà a realinear-vos en el centre del vostre Cor.

 

Farem servir la forma del pentagrama que correspon a la forma de l'home com alguns ja sabreu; les cinc puntes representen el cap, les dues mans i els dos peus. En un primer pas podeu imaginar-vos que esteu a l'interior del pentagrama circumscrit en un cercle; no només per una visualització del 3r ull, sinó sentint realment amb tot el vostre cos la força i l'harmonia d'aquesta estructura al vostre voltant.

En la segona fase del pentagrama que us proposo, l'inscriurem en el tronc del cos humà. Prendrem el cim del cap com la punta superior, les dues espatlles com les mans i els dos malucs com els peus. És a dir, per fer-ho pràctic i perquè ho pugueu fer fàcilment en qualsevol posició, utilitzarem l'arrel de cada extremitat, que connectarà naturalment amb els seus extrems.

Així, farem una triangulació utilitzant els dos pols de cada punta del pentagrama. D'aquesta manera reconstruireu en vosaltres una estructura coherent que us permetrà alinear-vos energèticament al centre del vostre pit, i permetre la circulació dels possibles excessos energètics que es poden produir durant les diverses pertorbacions col·lectives.

 

El primer triangle correspon al cap i als seus dos pols, que són el peu esquerre i el peu dret. El segon triangle correspon a la mà esquerra i als seus dos pols, que són la mà dreta i el peu dret. El tercer triangle correspon a la mà dreta i als seus dos pols, que són la mà esquerra i el peu esquerre. El quart triangle correspon al peu esquerre i als seus dos pols, que són el cap i la mà dreta. I finalment el cinquè triangle que correspon al peu dret i als seus dos pols, que són el cap i la mà esquerra.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Traçant aquestes línies de força, inscrivint el pentagrama en vosaltres, en pocs instants podeu realinear-vos i guanyar rectitud per restar connectats a la Font del vostre Cor. Heu de sentir aquestes línies actuant com una realitat en vosaltres per la força de la vostra atenció; uns breus instants per cada triangle seran suficients, sempre en funció de les vostres aptituds. Veureu que quan ajunteu les cinc línies que uneixen els dos pols de cada punta i que formen els triangles, haureu construït l'antic símbol de la Casa de Déu. La Casa de Déu formada pel quadrat que correspon el número quatre i a la matèria; i el triangle, que correspon al número tres i a l'Esperit.

 

 

Us convido a reposar uns instants tot dibuixant en vosaltres les línies del pentagrama i sentint com els corrents físics, energètics i espirituals passen pels bons indrets, descarregant les zones congestionades i evacuant els estancaments que es produeixen en algunes zones del cos. Així la Llum, la claredat, la precisió i l'estabilitat s'instal·len en vosaltres quan els dos vostres peus toquen la terra, quan les vostres dues mans són les varetes màgiques que capten els corrents del Cel i quan el vostre cap és l'antena i la Corona Daurada connectada al Pare Celestial.

 

 

Jo sóc el que va ser conegut com Eliphas Levi i us adreço avui humilment la meva Paraula i el meu coneixement, gràcies al Comandant dels Ancians.

 

Vaig poder veure al final de la meva vida com una nova escola apareixeria a Alemanya, als països eslaus i a França i que aportaria la renovació total de l'Esperit. Jo vaig tancar una època, sintetitzant tots els grans coneixements espirituals que havien acompanyat a la humanitat durant els darrers mil·lennis, i bé sabia que era necessària la presència dels Fills del Sol perquè aportessin la Nova Aigua per preparar la vinguda directa de l'Esperit Solar i de l'Esperit del Crist en tots els cors. Aquests van ser Rudolf Steiner, Peter Deunov i Omraam Mikhaël Aïvanhov, que van vessar l'Aigua Viva i van renovar la presència de l'Esperit sobre la Terra fent arribar l'ensenyament Diví de la manera més simple i directe fins a l'home de l'època actual.

 

Avui esteu ja davant de la Gran Revelació de la Setena Trompeta, del gran despertar col·lectiu de les ànimes que s'han reunit a la Terra per viure i celebrar la resurrecció dels morts, tots els morts que arrossegàveu amb vosaltres i que encara no s'havien unit al Veritable Amor, a la Llum Viva i a la força de l'Ona de Vida Universal.

 

Jo sóc Eliphas Levi i us beneeixo a tots i a totes. Actueu amb la màgia Divina, amb la màgia de l'Amor, la màgia de l'Atenció que pren cura de la meravella de la Vida. Aquesta és la màgia més gran que podeu aplicar ara mateix: irradieu la Llum Blanca, la Llum Daurada, la Pau i l'Estabilitat.

 

Us deixo en el silenci joiós de la Presència del Crist, en la finalització de l'obra alquímica de la humanitat que reneix en el Foc de l'Ungit, en el Foc Diví.

 

 

 

 

Transmès per Silah Pere Sicart

PentagramaexerciciComplet.jpg
pentagramasol.jpeg
bottom of page