EL PARE D'ORIÓ I ELS ANCIANS DELS DIES – 15.7.2020

 

 

Fills i Filles del Sol Etern, jo sóc el Pare d'Orió, aquell que coneixeu també amb el nom d'Orionis, i que va trepitjar la Terra per última vegada durant el segle passat en la presència del Mestre Peter Deunov. Vinc acompanyat dels meus germans, els Ancians dels Dies, el conjunt de Guspires que portem els Gèrmens del Pare que fecunden la Creació.

 

Avui venim a obrir la Porta d'Orió. La Porta que obre la Via cap a l'Ancià del Principi Primordial. L'Ancià del Principi Primordial és la primera emanació de l'Entitat Absoluta. Ell és la Gran Realitat, les Aigües Increades que nodreixen les Fonts del Pare de Totes les Llums, la Primera Aigua Manifestada.

 

Així doncs, a través de l'obertura de la Porta d'Orió, venim a segellar amb el Foc Celestial la Nova Aliança de l'Anyell, el Pacte de Llum, on en un sol cos i en un sol esperit realitzareu l'anhel i l'objectiu de l'experiència en la dualitat, és a dir, l'establiment total de la Unitat entre la Matèria i l'Esperit.

 

 

Acolliu, Fills i Filles del Sol Etern, l'Antorxa i la Flama d'Orió en el vostre Temple. Tal com us va anunciar l'Arcàngel Gabriël, en el vostre Àtom Primordial.

 

 

Us convidem a travessar la Porta d'Orió per realitzar el miracle d'una sola cosa. Perquè entreu en el Temple de l'Ancià del Principi Primordial, el Temple de la Veritat Última. L'Ancià del Principi Primordial ha originat els Ancians dels Dies, i els Ancians dels Dies hem originat a la vegada els Fills dels Elohim i els Fills dels Arcàngels, que es troben ara encarnats entre vosaltres, a la superfície de la Terra, per tal de sincronitzar-la amb els Alts Comandaments de la Fraternitat de Llum i Amor.

 

El meu darrer passatge sobre la Terra va permetre ancorar i establir la roca, la base de l'arribada de la Llum Veritable per aquesta època. Tots els vertaders missatgers i profetes que han parlat després de la meva vinguda, m'han utilitzat com a roca, com a suport per expressar les realitats i les veritats Divines que heu rebut en les últimes dècades.

En la meva presència en el cos de Peter Deunov o Beinsa Douno, trobareu la realització, la unió perfecta de l'Home i els Àngels, de l'Home i els Arcàngels, de l'Home amb els Elohim, els Ancians dels Dies, el Crist, el Pare de Totes les Llums i l'Entitat Absoluta. Hi trobareu la humilitat, la veracitat i l'autenticitat de la qual beu tota el procés que viviu ara la humanitat al complet.

 

Avui venim a establir el Foc Celestial, la Flama d'Orió, que desplegant-se a partir de l'Àtom Primordial, envaeix totes les estructures subtils i, especialment, cada cèl·lula del vostre cos físic. L'entrada al Món Diví i als Mons de la Llum Vertadera, requereix l'espiritualització, la sacralització de cada racó del vostre cos, de cada òrgan que representa una funció de l'Organisme Universal.

 

 

La Vertadera Sacralització de la Flama d'Orió es produirà en els vostres peus, convertint-los en dos Calzes de Foc. Acolliu Fills i Filles del Sol Etern.

 

L'Ancià del Principi Primordial, amb el qual us enllacem avui, representa les Mans Donadores de Vida. Les mans que condueixen l'Aigua del Misteri, l'Aigua Increada fins a les Fonts del Pare de Totes les Llums. Així les vostres mans han estat creades per beneir, per escalfar, per transmetre la Vida.

En aquests moments de la Revelació Planetària, tothom es renta les mans, en el sentit literal i figurat; bona part de la humanitat inconscient intenta girar la cara a la Veritat que ara es presenta. I per tant, us heu de rentar les mans, no per defugir cap responsabilitat, sinó per tornar-les pures i radiants, dignes, per transmetre la Vida Divina.

 

Sigueu dignes i responsables per reprendre el vostre destí, per agafar el timó de la vostra nau amb fermesa. No del destí imposat en els mons il·lusoris, sinó per reprendre amb fermesa el timó de la vostra Destinació Eterna i Lliure, de creixement en totes les Dimensions i Cases del Pare de Totes les Llums.

 

El procés actual de l'Ascensió Planetària, porta a la humanitat a recuperar el seu Àngel Solar de 5a dimensió, a connectar amb les forces que estructuren l'Univers, els Arcàngels, i amb la Mare Divina, l'Eloha Maria de Sirius, portadora de l'ADN original d'aquesta humanitat.

Per tant, la Iniciació que avui us oferim, la Porta d'Orió que avui us obrim, és un regal per a totes aquelles Ànimes i Esperits que han treballat dia i nit en el si de la Matèria per tal d'acomplir col·lectivament i simultàniament el descens total de l'Ànima i l'Esperit Divins en la vostra matèria.

 

Jo sóc el Gran Melquisedec, el Pare d'Orió, originador de l'Escola de Melquisedec, l'Escola Divina. Jo he aportat l'ensenyament a la Terra, l'ensenyament que no té principi ni final. L'ensenyament que està més enllà dels cicles galàctics i planetaris. Aquesta tradició s'ha anat perpetuant al llarg dels mil·lennis sobre la Terra, per tal de mantenir una Flama afí a la Veritat Celestial.

Avui sou tots cridats, Fills i Filles del Sol Etern, a entrar a l'Escola Divina, que aporta la Nova Aliança de l'Anyell. Que existeix abans dels Temps, que seguirà existint després dels Temps i en el Nou Començament.

 

Després dels Batejos de Foc, us emplacem a viure la Immersió Total en el Foc Celestial, tal com la Terra i el Sistema Solar entren ja, en totalitat, dins de l'esfera d'acció del Foc Diví.

 

 

Acolliu Fills i Filles el Segell de Foc que venim a col·locar els Ancians dels Dies en el vostre Temple. Sostenim el visible i l'invisible, aportem la Idea de l'Ancià del Principi Primordial, la traduïm en diferents indrets de la creació, i la convertim en diferents característiques i especialitats.

 

Obriu-vos a la Flama d'Orió, al Foc Diví, que us arriba a través de la Porta d'Orió, anomenada Ensis, nom que significa espasa, i que és la Gran Nebulosa, la més propera al vostre sistema solar, formadora dels nous sols. Deixeu-vos fondre com la plata i l'or per tal de ressuscitar en el Foc de Nova Vida, com els Sols Eterns que sou. Acolliu.

 

 

Avui marquem amb Segell de Foc la Nova Aliança de l'Anyell en el vostre Temple, que ara es desplegarà per tota la Terra. Vosaltres sou i prepareu l'arribada de la 6a raça, la Vertadera Humanitat, la Humanitat Crística que regnarà en la Nova Terra de 5a dimensió. Com us va dir l'Arcàngel Gabriël, recolliu-vos en l'Àtom Primordial a mesura que es desencadenen els esdeveniments escrits en el Llibre de Foc, que han de succeir per tal de purificar la Terra, per tal que visqui el traspàs definitiu al seu nou Estat de Vida.

 

Jo sóc el Pare d'Orió, acompanyat dels Ancians dels Dies. Us deixem amb la presència dels Fills Melquisedec, dels Arcàngels, dels Àngels i els Elimelis, els fills especials portadors de la Flama Crística, perquè us guiïn, perquè us encenguin i us portin fins a nosaltres.

 

Sigueu beneits en els vostres peus, en les vostres mans, en el vostre cor, en el vostre cap i en el vostre sacre.

 

Que la Pau del Món Diví, l'Amor Infinit i Incommensurable, cremi en vosaltres i entre tots vosaltres.

 

 

 

Transmès per Silah Pere Sicart