ARCÀNGEL RAPHAËL – 3.6.2021

 

Benvolguts fills i filles de la Font, estimades Guspires Eternes en encarnació, jo sóc l'Arcàngel Raphaël, Pare de l'Aire, Arcàngel del Guariment i la Resurrecció. Jo sóc el que uneix el visible i l'invisible, els mons eterns amb els mons evolutius.

 

 

Acolliu-me uns instants en el vostre pit, fent créixer des de l'interior una esfera verda maragda que us va envoltant, elevant la freqüència del vostre èter fins al punt on es fa possible l'evacuació, l'alliberació

i la reconstitució de les vostres memòries.

Acolliu fills...

 

 

Avui m'uneixo a la crida de l'Arcàngel Mikhaël, perquè recupereu la vibració original de cada cèl·lula del vostre vehicle físic. Recuperant així la capacitat d'acollir la Llum de l'Esperit de Veritat; accelerant i amplificant la vibració de cada àtom, permetent el descens del vostre Àngel Solar, del vostre cos d'Eternitat.

 

La rebel·lió de la matèria finalitza amb l'acceptació, l'acolliment, l'abandó incondicional, sense por, sense reserva ni foscor, de la Vida Eterna que sou.

 

Tota malaltia, tot desordre, s'origina a partir de la separació i la divisió. En la unitat perfecta de la consciència, en la Vida pel Tot, la salut i l'òptim funcionament de tots els vehicles és l'estat natural. La divisió en el pensament i en el sentiment, origina formes mentals i emocionals desviades que generen fuites i forats en els vostres cossos lluminosos, permetent l'entrada de forces inverses, de les forces de dislocació, que provoquen la desharmonia i el que heu anomenat malalties.

 

Per tant, la Consciència Una és el guariment final. Omplerts de valor i determinació, en aquest espai de resolució de la dualitat, en aquest temps de revelació i desconstrucció, us heu d'atrevir a instal·lar-vos plenament en la consciència que només viu i veu l'Amor; i que comprèn interiorment, més enllà de tot miratge, l'estat Original. Aquest és l'estat Natural on sou guarits instantàniament per la vostra confiança en la Llum.

 

Participo doncs al vostre costat, en aquests mesos d'intensa alliberació de les memòries de la dualitat, per tal d'ajudar-vos a l'evacuació, a la recapitulació, ordenació i enfocament cap a la Llum de tota vivència i memòria gravada en la vostra ànima que ha participat en l'experiència de la Mare Gaia.

 

Al mateix temps, desperto en vosaltres la memòria de la Divinitat, dels codis que us retornen al vostre estat de Perfecció, de Veritat i de Glòria. Així, obrint els ulls del vostre Ésser de Foc, observareu amb amor, tendresa, comprensió i compassió, tots els aspectes que heu creat, i que ara es resolen, s'esclareixen.

 

Els nusos es desfan, entregant-vos la llibertat que sempre ha estat vostra, provocant per moments un cert desconcert, la sensació de no saber on sou; confieu en aquest moment en la Veritat nua que sou, perquè tot s'harmonitzi i es construeixi al voltant d'allò que és Etern en vosaltres.

 

 

Sentiu com us envolta l'esfera verda maragda de cap a peus, omplint el vostre èter d'un aire pur, d'un aire lluminós ple d'informació que desperta la memòria de la vostra Eternitat. Sentiu com es concreta a l'interior de la columna vertebral el Pilar de Llum, recorrent les 33 vèrtebres, alliberant des del còccix a la fontanel·la el passatge de cada vèrtebra, que representa un punt concret del procés evolutiu de la matèria.

És moment perquè accediu plenament a la zona cervical i lumbar, alliberant les influències inconscients de la zona dorsal que us han dirigit sovint més enllà de la vostra voluntat lluminosa. És a través de les 12 vèrtebres dorsals que les energies astrals us influeixen. Quan guanyeu la consciència d'aquesta zona podreu determinar les influències benèfiques i connectar-les a la circulació de la resta de la columna.

Acollim...

 

 

Fills i filles del Pare de les Llums, l'hora de la Resurrecció ha sonat. Només la por, només els límits que us imposeu, us impediran viure el que ara us regala la Terra, el Sol i l'Univers sencer.

Exigiu-vos Ser el que Sou, aquesta és l'única exigència possible.

 

No deixeu passar aquesta gran oportunitat, on tots els elements, tots els germans Galàctics i de la Intraterra, les forces Arcangèliques, els Elohim, els Melquisedec, els Grans Ancians dels Dies, toquen ara la partitura de la gran simfonia del cant dels mons i la seva alliberació. Sincronitzant la Mare Gaia amb el nou ritme del Centre Galàctic.

 

Jo sóc l'Arcàngel Raphaël, Pare de l'Aire, Arcàngel del guariment i la resurrecció.

 

Resteu en aquesta esfera verda maragda, en aquesta circulació que allibera les 33 vèrtebres, obrint els anomenats “Set Segells”; unint la serp i el colom, creant la unitat dels mons grans i petits i obrint la porta gran a l'Esperit del Sol Alat, l'Esperit de Veritat.

 

Fills i filles de la Font, sou beneïts i envoltats per la Ronda dels Arcàngels.

 

 

 

 

 

Transmès per Silah Pere Sicart