top of page

ARCÀNGEL MIKHAËL - 9.03.2022

 

 

Fills de l'U, estimades Llavors Estel·lars i Arbres de la Vida, jo sóc l'Arcàngel Mikhaël, Príncep i Regent de les Milícies Celestials. Avui em presento amb una nova radiació, acompanyat de tot l'Esperit Mikhaèlic.

 

La meva presència avui entre tots vosaltres renova el Pacte de Llum; el Pacte inicial establert en el cor central d'aquesta galàxia i a la seu que governa tot aquest quadrant galàctic.

 

Sóc amb vosaltres, trepitjant la Terra, com a ambaixador i mediador, com el que obre la Porta a l'Esperit del Crist. D'aquesta manera, la meva acció i la de l'Esperit Mikhaèlic s'estableix en el pla terrestre, després de les diverses onades mikhaèliques que s'han produït durant les darreres dècades.

 

 

Acolliu Fills i Filles de l'U, la Flama de MI-KA-EL en el vostre cor. La Flama del foc de l'entusiasme, la Flama del foc de la vertadera vida que encén l'ànima amb la presència de l'estimat, del Crist, realitzant la Nova Tri-Unitat, realitzant la Revelació de Crist-Mikhaël en tots els Fills i Filles del Sol.

 

Acolliu la força de la meva Llança travessant el canal central, acolliu la força de la meva Espasa perforant el pericardi, fen brotar la Llavor Divina, l'embrió del Crist que s'eleva a l'Altar del cor, encenent les Llengües de Foc que uneixen el cor i el tim amb la Corona de Glòria.

 

Acolliu en silenci, fora de tot espai-temps, en la intimitat i la interioritat de la vostra Essència.

Acolliu Fills i Filles...

 

 

Jo i tot l'Esperit Mikhaèlic, venim a alliberar l'home de les cadenes de l'intel·lecte luciferí. Venim a alliberar l'home de les cadenes de les forces involutives. Venim a entregar la puresa i el cristall de la vida per ressonància, per amistat, pel vincle que ens uneix de tota eternitat. I així com la torxa encén l'espelma que se li apropa, així la reunió de la Família de Llum activa totes les flames i les guspires arreu.

 

El Treball Mikhaèlic comença ara! En el vostre interior heu de guardar en tot instant l'enllaç amb l'Esperit Diví, amb el pensament de Mikhaël, per establir amb solidesa una xarxa crística inalterable, vinculada a tota la Fraternitat de Llum i Amor. Aquesta xarxa conservarà a la superfície de la terra un espai lluminós que serà accessible a totes les ànimes que desperten ara.

La meva paraula es compagina amb la de l'Esperit Mikhaèlic per entregar-vos diversos elements a través dels quals fem passar la Llum, l'Amor i la Veritat.

 

Les forces de Mikhaël, ja en el segle XIX, van preparar el terreny i van realitzar una gran escomesa en els cels inferiors per tal de neutralitzar certes forces que impedien el descens del Foc de l'Esperit directament a les ànimes. Això va passar just abans de l'encarnació del Mestre Peter Deunov, que així va poder ancorar la presència de Mikhaël i revelar la Llum del Gran Melquisedec, Orionis el Pare d'Orió.

 

La presència del Pare d'Orió i de molts dels Melquisedec, va permetre l'arrelament durant el segle XX de les següents escomeses mikhaèliques que han anat netejant el que coneixeu com el baix astral, permetent cada vegada una arribada més neta i directa de la Llum Autèntica, de la Llum provinent del Sol Central, de Sirius, Orió i altres indrets.

 

A cada escomesa mikhaèlica, la foscor ha anat baixant i encarnant-se a la terra, i d'aquesta manera, s'ha manifestat i els homes han pogut observar amb els ulls de la carn els mals abans invisibles, ocasionant així la resistència i el caos necessari per a la desconstrucció prèvia a l'arribada de la Llum.

 

Avui doncs, jo l'Arcàngel Mikhaël i tot l'Esperit Mikhaèlic, ens revelem de nou, plenament presents a la superfície de la terra. Molts d'entre vosaltres pertanyeu i obreu per l'Esperit Mikhaèlic amb més o menys consciència. Ara és el moment de ser plenament conscients del vostre rol, del vostre paper durant aquest temps reduït de revelació, per realitzar el Nou Impuls Mikhaèlic, com els que obren la porta a l'Esperit del Crist a través de la Seva Acció.

Heu de transcendir totalment el petit jo, entrar en la impersonalitat divina, en el desinterès més gran, per tal d'acollir la presència del vostre Àngel Solar, de l'Esperit Mikhaèlic, i actualitzar tots els components de l'ànima per tal d'adequar-los a les freqüències de l'Ordre de Mikhaël.

 

 

Durant uns breus instants, rebeu el bateig de l'Ordre de Mikhaël. Rebeu el bany de la Llum Daurada Irisada per totes les vostres estructures, equilibrant les polaritats, desfent els fils de la percepció centrada únicament en el tercer ull per tal d'obrir la Corona, la sensibilitat i la percepció de la Llum a través de tot el vostre cos. És el vostre dret, ara, de demanar la dissolució de les estructures d'empresonament, de les fundes arcaiques que han limitat l'expansió de la vostra ànima en aquest pla.

 

Entreu en el Cos de Glòria, en el Cos de Llum Daurada Irisada Resplendent, alliberant els pensaments obscurs de l'intel·lecte inferior, aportant el pensament lluminós, la força de la Ment Divina

unida al foc i al sentiment Diví del Crist.

 

 

Com us vaig anunciar, l'any 2022 marca un salt important en la manifestació de l'Acció Mikhaèlica i de l'Esperit de Veritat entre els homes. Els propers mesos seran, per molts de vosaltres, la confirmació de la vostra Divinitat en el marc del renaixement sagrat d'aquesta terra, la Mare Gaia.

 

Avui el Verb es fa carn, i la carn es torna Esperit. Prepareu-vos doncs per viure l'alquimització i la transformació totals. Disposeu encara d'uns anys de preparació que heu d'aprofitar al màxim per afinar-vos i viure els processos finals de redempció.

 

Així doncs, el descens mikhaèlic ha estat un èxit, i avui comencem una nova etapa que ens conduirà a intensos instants de preparació per arribar al moment de la Translació Dimensional. Recordeu que durant el canvi, la terra aturarà la seva rotació. Durant tres dies, mitja terra estarà il·luminada i mitja terra quedarà a les fosques. En aquests instants, tot serà actualitzat mentre vosaltres reposeu en un estat d'estasis, deixant el cos físic o fent l'ascensió amb els vostres cossos físics transmutats. Aquest és el procediment pel qual es realitzen els canvis dimensionals en tota esfera planetària i sistema solar. Així que confieu en el procés que us condueix a la Nova Vida.

 

Tingueu present que res restarà del que ara veieu, no quedarà pedra sobre pedra. Tot serà absolutament renovat a la superfície de la terra i, per tant, el que us toca ara, és preparar-vos en el vostre interior per recuperar l'estat de la Font Primordial que sou, la Font de Vida que sou, per poder travessar la zona electromagnètica nul·la de desconstrucció, i renéixer col·lectivament amb la Humanitat Crística i la Nova Terra, a l'Època Daurada i la construcció de les bases per la vida de la 5a dimensió.

 

Els rumors de guerra s'eleven entre els pobles de la terra. Sapigueu que en el moment que s'aixequin els grans exèrcits, les forces dels elements es desfermaran i el gran caos, la guerra de tots contra tots serà el preludi de l'Alba del Nou Dia.

 

Per tant, l'Acció Mikhaèlica que heu d'establir immediatament, és una acció interior per tal d'irradiar la Llum, la Calor i la Força. En aquest sentit, heu d'aprendre a transformar l'Amor-Llum en Amor-Calor i en Amor-Força. L'Amor ha d'esdevenir una força de voluntat que us porti a actuar amb la màxima rectitud, coherència i fidelitat a la Font Divina.

Tots plegats, les ànimes avançades encarnades, juntament amb l'Esperit Mikhaèlic Galàctic, estem alineats, vigilants, vetllant i pregant. Pregant no per evitar tot el que ha de passar a la terra. No es poden evitar les calamitats, les catàstrofes i la degeneració de l'antic home. Com s'ha dit, qui hagi d'anar a esclavatge anirà a l'esclavatge, qui hagi de morir per l'espasa morirà per l'espasa, i qui hagi de trobar la Llibertat i la Glòria del Pare la trobarà.

 

Pregueu, pregueu per disminuir l'efecte negatiu de tot el que vindrà, perquè passi de la millor manera, però no per evitar tot el que la terra i el col·lectiu humà ha de viure, per molt negatiu que us sembli. És la factura que cal pagar per la desobediència i la rebel·lió contra les Lleis Còsmiques de la Natura.

 

Així doncs, avui us toca, mitjançant l'Acció Mikhaèlica que entra renovada en el món, tal com va fer el Crist, convertir l'Amor en Força d'Amor; en una força totalment conscient i responsable. Aquest és el pas que us permetrà realitzar l'estat Trinitari, transformar la llum en calor, i la calor en força. Per fer-ho necessiteu vèncer tota por i separació i finalitzar la redempció que dissol les darreres dualitats en el vostre subconscient.

 

Jo sóc l'Arcàngel Mikhaël acompanyat de l'Esperit Mikhaèlic. En aquests moments crucials, la Ronda dels 7 Arcàngels: Raphaël, Anaël, Gabriël, Uriël, Jophiël, Metatron i jo mateix, fem sonar la trompeta actuant en la desconstrucció i la renovació de tot el sistema solar.

 

 

Fills i Filles de l'U, abans de marxar rebeu en el vostre Cor el Segell de Foc de Mikhaël,

restablint el Pacte de la Llum Original.

 

Acolliu en silenci durant uns instants, acolliu en el silenci del Verb que és ple de Cants i Lloances al Senyor, doncs avui les paraules humanes són poques per expressar el que viviu ara en el descens de la Força de l'Esperit del Sol; l'actualització de la Presència de Crist-Mikhaël en aquesta esfera planetària.

 

 

Rebeu la benedicció de Foc de tot l'Esperit Mikhaèlic.

 

Obriu la Porta amb la Clau de l'Essència per fer esclatar el Sol dels Sols i donar testimoni de la Llum i la Veritat.

 

 

...AL-ER-MI-KA-EL...

...AL-ER-MI-KA-EL...

...AL-ER-MI-KA-EL...

 

 

 

 

Transmès per Silah Pere Sicart

bottom of page