ARCÀNGEL MIKHAËL – 28.4.2021

 

 

Jo sóc l'Arcàngel Mikhaël, Pare del Foc, revelador de la Flama Divina. Acolliu fills i filles de l'Un la meva llança i la meva espasa. Us envolta la presència de l'Esperit Micaèlic, de totes les milícies celestials. Avui, de manera solemne, amb la presència del Comandant dels Ancians, el Melquisedec de Foc Omraam Mikhaël Aïvanhov, i del Melquisedec de l'Aire, Sri Aurobindo, segellarem en el vostre temple, la presència de la Flama Divina i de l'Alè del Crist.

 

 

Acolliu, fills i filles de la Llei de l'Un, llavors d'estrelles i arbres de la vida en esdevenir...

 

Heu cercat i trobat en el més íntim, en els plecs més amagats, el tresor de la Vida Eterna,

la Flama de Vida, el Sol Resplendent que és joia, pau i veritat.

 

Rebeu l'àtom primordial, el punt blau que s'instal·la al bell mig del vostre pit,

que amb una gran explosió s'expandeix creant el Sol dels Sols:

La presència alada de l'Esperit Sant i l'Esperit de Veritat.

 

Avui som Un, i d'aquesta manera, segello el meu pacte Etern amb tots els meus fills i filles fidels sembrats a la Mare Gaia. El pla de la Llum es realitza a la perfecció i ara, us heu de preparar en la vostra ànima, en el vostre interior, per viure la iniciació al Logos, a la Paraula del Sol d'aquest sistema solar; que implica el sacrifici de la vostra carn, en donació al procés de purificació, ascensió i alliberació de la Mare Gaia, de la humanitat i del mateix sistema solar.

 

Acolliu fills la Flama de la Redempció, desfent les darreres resistències programades en el vostre cos de carn, finalitzant la rebel·lió de la matèria; transcendint totalment els regnes de la por i de la mort gravats en la carn després de mil·lennis; entregant de nou la confiança a cada cèl·lula, a cada àtom, desfent l'última por que resta, la por a acollir la Vida, l'Amor i la Veritat que us fan lliures.

 

Avui us acollim al Sol, envoltats d'una gran Llum Blanca i Daurada.

Nadeu en el mar de goig, on tot és possible, on la vida es recrea

i es regenera en permanència, sempre nova.

 

Com us va dir el Comandant, durant aquestes setmanes, i especialment avui, crido a les ànimes que s'han apropat a mi, per tal que rebin la Flama del Bateig, que els hi permetrà en total llibertat emprendre el camí cap al Sol, si aquest és el seu coratge i la seva determinació fins al final.

 

Avui, per avançat, us obrim l'espai de Força i Vida Solar que habitareu en els moments que s'aproximen per a la Mare Gaia. Aquest espai es troba en el vostre interior. Aquest espai us permetrà, en els moments del que a escala humana seran les grans catàstrofes i calamitats, i que han d'arribar abans del naixement definitiu de la Terra, aixecar el vol i irradiar a partir del cos Solar fins al cos físic, que serà travessat per l'evaporació i la desconstrucció de tots els núvols i egregors de la humanitat, la Força de l'Amor del Crist, del Logos Solar i de tota la Fraternitat de Llum i Amor; que estarà amb cadascú de vosaltres, a sobre i a la superfície de la Terra.

De la mateixa manera, les portes de la Intraterra s'obriran. El moment de reconnexió entre el que està sobre la terra, sota la terra i per damunt la terra, es produirà.

 

Fills i filles sigueu ferms, rectes, autèntics, veritables, tendres, dolços i plens de joia.

 

La humanitat ferida, encegada per l'orgull, l'egoisme i la separació, ha cridat amb totes les seves forces inconscients, els processos col·lectius que viviu i viureu, per tal de despertar-la del seu somni. Vosaltres fills, des de la vostra presència amorosa impersonal, sigueu el riu, sigueu la Font que desaltera la set d'aquesta humanitat assedegada, per tal que s'acompleixin els processos de redempció, ascensió i alliberació pertinents a cada ànima.

 

Jo sóc l'Arcàngel Mikhaël. Acolliu-me en la mesura de les vostres possibilitats, en la mesura del que pot sostenir el vostre temple, però sapigueu que no acceptaré cap apropiació ni cap divisió al vostre interior.

 

Fills i filles, aixequeu-vos! Estigueu de peu dret a la Mare Gaia. Ara és l'hora de la veritat, per a l'acompliment del pla de la Fraternitat de Llum i Amor.

 

El Comandant dels Ancians i Sri Aurobindo estabilitzen la Força del Logos en vosaltres. Fent possible la presència de la immensitat en el cos més humil.

 

Rebeu les benediccions de l'Esperit Micaèlic, dels Melquisedec, dels Elohim i de tota la família universal.

 

El moment és ara. Reveleu-vos a vosaltres mateixos.

 

La meva Flama Divina és sempre amb vosaltres, és la vostra Essència.

Així, doncs, aixequeu l'estendard de la Veritat i avanceu cap a l'Alba d'aquesta humanitat.

 

 

 

Transmès per Silah Pere Sicart