ARCÀNGEL MIKHAËL I L’ESPERIT MIKHAÈLIC - 24.9.2021

 

Fills del Sol i Llavors d’Estrelles, rebeu la presència en el vostre cor dels cors de l’Arcàngel Mikhaël. Jo soc l’Arcàngel de la rectitud i el Foc Sagrat, liderant les Milícies Celestials, formades per l’Esperit Mikhaèlic, que avui m’acompanyen. Rebeu-me en el vostre cor trinitari, ja que arribo amb la força del Nou Logos, fecundant amb la Llum Ultravioleta i Gamma l’atmosfera, la superfície i l’interior de la terra. L’interior de la terra, que com sabeu, és il·luminat pel Sol Central, s’uneix a l’astre solar, unint el Sol del Cel i el Sol de la Terra.

 

Rebeu tots, Fills i Filles de l’Amor Diví, el bateig de la Font Blanca, de la Llum Daurada que s’estabilitza i s’impregna en cada cèl·lula, modificant l’ADN, convertint-lo en l’ADN solar, multidimensional i vinculat al Sol Central d’aquesta galàxia. Unim-nos tots uns instants amb el Conclau dels 24 Melquisedec del Centre Galàctic, amb l’Arcàngel Metatron, jo mateix i tot l’Esperit Mikhaèlic, en una gran comunió que uneix a tots els Infants de la Llum, a tots els Infants de la Nova Vida Divina. Acollim.

 

L’Esperit Mikhaèlic Col·lectiu està format per miríades d’Éssers de Llum, inqualificables per la seva varietat, que són al vostre costat per mantenir-vos en la rectitud, en la pau, en la puresa, en la recepció de les noves partícules provinents del Sol Central a través del Portal d’Orió, que s’ajunten a les Partícules Adamantines provinents de Sirius. Així s’estabilitza per a tots vosaltres, germans encarnats que viviu el procés d’ascensió, una nova amalgama de freqüències que van des del blau elèctric i safir, l’espectre daurat, platejat i coure, i la Llum Blanca i iridescent, juntament amb el que s’han anomenat els rajos rosats de tonalitat nacre que segellen la dolçor, el foc i la presència del Crist. Així s’estabilitza per a tots vosaltres la Porta Mikhaèlica del Sol del vostre sistema solar, unint definitivament el pont entre el vostre cos d’Eternitat o cos de Foc que residia en el Sol i ara resideix en vosaltres, unint-se al centre de la terra. 

 

Més que mai estem amb vosaltres perquè veieu clar com s’alliberen les cadenes que us lligaven a l’antiga vida, els antics mecanismes, distraccions i formes de vida perverses. Com va ser escrit, el que no sigui marcat no podrà comprar ni vendre, i així alegreu-vos, perquè directament sou enfocats al vostre cara a cara, al silenci de l’Infinit, a la retrobada amb la vostra Eternitat. No deixeu cap por infiltrar-se, demaneu en tot moment la Llum del pensament recte, serè, estable, ja que l’espiral descendent, accelerada pel sistema de control, s’enfonsa cada vegada més fins que arribi al seu punt de col·lapse definitiu.

 

És el moment de no mirar enrere a totes les portes que se us tanquen a l’exterior, en un món social exterior privat de vida, controlat, vigilat i mutilat fins a l’últim alè. És l’evidència de la desesperació de les forces de manipulació que han llençat totes les seves cartes a nivell mundial per tal d’esclavitzar, per tal de controlar i enfonsar encara que sigui per pocs anys, i ho saben, la màxima quantitat de població. Tanmateix, això ha de ser així i aquest és el procés pel qual han de passar moltes ànimes, per tal de tocar fons i arribar a una presa de consciència real que els hi permetrà emprendre la remuntada.

 

Sou milions i milions vibrant ja a la Xarxa de Consciència Crística i molts germans s’apropen a les freqüències altes de la 4a dimensió, preparant-se per guanyar el seu mestratge i la seva Reialesa Crística.

 

Qui estigui a la teulada que no baixi al pis de baix, que no surti per la porta, i això vol dir Fills i Filles, que us mantingueu en l’Alta Residència com deia el Comandant i venerat mestre Omraam Mikhaël Aïvanhov, al qual agraïm la seva feina impecable. 

 

Resteu en la Glòria que us és donada per tots els Àngels i Arcàngels, per tots els devas de la terra, per tots els Elohim i els Éssers de Foc que vessen en vosaltres l’Aigua de Vida. Són grans moments de celebració quan veiem tants milions i milions d’humans cada cop més convençuts, arrelats i ferms en el que són. Sou beneïts, i per molts dubtes i moments d’inquietud que passeu, sou importants, la vostra presència és la nostra presència a la terra. Valoreu l’Amor Diví, la Llum Divina que podeu aportar i no el vostre personatge o el vostre ego. Valoreu el que sou en Eternitat i el que heu vingut a vibrar per la vostra pròpia voluntat en aquests darrers temps del Kali Yuga i del naixement de la Nova Terra.

 

Acolliu Fills del Foc, de manera simultània, la meva Llança obrint el canal central, unint-vos de la fontanella al dit gros del peu, la meva espasa entrant al centre del cor, desplegant la trinitat de Crist-Maria-Mikhaël, perforant el pericardi i obrint la porta de darrere a l’Arcàngel Metatron que ve entre els omòplats. Deixeu encendre la guspira interior perquè inflami tot el temple amb el retorn del Crist que és aquí i ara, entre totes les Ànimes que reben la gràcia, que reben els codis de redempció per a tota la humanitat.

 

La sang de la terra amb les seves venes plenes de magma, i la vostra sang i les vostres venes, es fluïdifiquen i s’encenen amb el Foc de Nova Vida que fecunda la sang amb els Cristalls Solars, els cristalls de 5a i 6a dimensió que actualitzen la vostra sang així com la de la terra. Aquesta circulació tant interior com global, ha d’arribar a un màxim exponent per alliberar en definitiva les darreres estructures denses i evacuar els darrers pous. És així com, amb la Força de l’Esperit, que es descarregarà a través de la Força Mikhaèlica per tota la terra, s’originarà el nou continent que serà el lloc d’habitatge per a la nova humanitat. Tota la terra que ha estat tacada de violència i sang vessada amb odi, serà enfonsada i netejada, i el nou continent emergirà de la Mare Gaia. Aquest és també el nou continent que es crea en vosaltres, el nou espai de la terra que sorgeix en vosaltres i permet l’arrelament del vostre Àngel Solar, del Crist i de totes les freqüències que us he mencionat a l’inici de la transmissió.

 

Fills del Sol i Llavors d’Estrelles, jo sóc l’Arcàngel Mikhaël acompanyat de la presència de l’Esperit Mikhaèlic.

 

Brilleu en la Glòria del Nou Sol!

Resplendiu amb la Llum Sense Fi!

Irradieu amb el Foc de l’Amor Diví! 

 

Així desfareu tot el gel i podreu beure de les Aigües pures i baptismals, alquimitzant el Foc i l’Aigua i despertant amb l’Aire la Terra que dormia.

 

Aquests propers mesos, des d’avui i fins al solstici del mes de desembre, són moments crucials perquè feu el treball mikhaèlic que us pertoca i arreleu en la vostra base, acollint amb la intel·ligència inherent del cos físic, les noves combinacions de rajos i freqüències; per tal que es distribueixin de la millor manera per les vostres estructures i pugueu emprendre el salt que viurem tots plegats, i que marcarà definitivament el vol de cada Ànima, a partir de l’any 2022.

 

Us emplacem a celebrar, a acollir i a compartir més temps amb la natura, més temps amb tots els germans i germanes de cor obert que se us apropen. No perdeu ni un instant, ni un segon en la dispersió i la dislocació que envien a través de tots els mitjans possibles les forces de manipulació.

Estigueu cada dia desperts i conscients, resteu enfocats en la llum, en la pau i en la calma, creixent cada dia en saviesa i enteniment i obrint cada dia més gran la porta al Crist que sou, a tot l’Esperit Mikhaèlic, a la Ronda dels Arcàngels i els Elohim.

 

Jo soc l’Arcàngel Mikhael i tornaré a visitar el Cor del Foc Blanc en transmissió els primers mesos de l’any vinent. A partir d’ara sigueu ferms, sigueu l’espasa de doble fil i desplegueu el Foc Sagrat que sou; ja que sou marcats per l’Esperit Diví al vostre cor, al vostre cap i al vostre sacre, per tal que des d’ara entreu a la Gran Fraternitat Universal de Llum i Amor i celebreu amb les miríades d’éssers de joia, gràcia i alegria, aquests moments de transformació planetària.

 

Us beneïm i ens retirem deixant el Foc Diví encès en vosaltres.

 

 

Transmès per Silah Pere Sicart