ARCÀNGEL MIKHAËL I L'ESPERIT MICAÈLIC – 24.09.2020

 

 

Benvolguts Infants de la Llum, estimades Guspires d'Eternitat, es presenta a vosaltres l'Arcàngel Mikhaël, acompanyat de l'Esperit Micaèlic col·lectiu.

 

 

Acolliu la nostra Presència de Foc en el vostre cor. Acolliu la Llum Il·limitada en la vostra corona. Rebeu la Força fins als vostres peus. Acolliu fills la nostra presència per permetre fer arribar la Paraula de Vida,

la Paraula de Veritat.

 

 

Prepareu els vostres braços, prepareu les vostres espatlles, sapigueu que arriben els moments crucials per a la Revelació de la Llum en la vostra esfera planetària. Prepareu-vos col·lectivament i en la vostra intimitat per travessar el túnel de desconstrucció i remodelació que obrirà les portes a la realització i a la manifestació del Regne Diví sobre la Terra.

 

És el moment perquè amb tota consciència abandoneu els mons de la mort, als quals heu estat lligats, per entrar a la Veritable Vida. Per la pròpia decisió de la humanitat, heu travessat durant mil·lennis els regnes de la separació, de la predació i de l'egoisme. Ara arriba el moment perquè escolliu definitivament la vostra posició davant la Llum Infinita.

 

Els Àngels i els Arcàngels, els Elohim i la resta d'Éssers Intel·ligents de tot l'Univers us hem observat, acompanyat i guiat en la mesura de les vostres possibilitats. Avui és el dia perquè entreu en la maduresa de la vostra Ànima i Esperit, i amb tota consciència, obriu els ulls a la Veritat.

 

La Gràcia de la Mare Divina, de l'Ànima Universal, està amb tota la humanitat. Malgrat això, els camins de perversitat han enterrat l'home fins a fer-lo irreconeixible als ulls de la Llum.

 

Us cridem a redreçar la Força de Vida en vosaltres, a estabilitzar la Llança de Mikhaël en la vostra columna, a fi de redirigir i alliberar d'una vegada per totes, la força del drac de les tenebres exteriors, que va engolir gran part de la humanitat.

 

 

Acolliu la nostra presència. Allibereu l'aire en el vostre temple.

Purifiqueu i dignifiqueu l'aigua que rega la vostra terra.

 

 

La nostra crida és avui immediata i urgent, ja que la Mare Gaia i tot el col·lectiu humà comença a passar pel cribratge i la selecció natural, a partir de l'acció dels elements i en funció del refinament aconseguit, que portarà al noranta per cent de la població actual a continuar el seu creixement fora d'aquesta esfera planetària. La Terra de Llum, la Terra dels Vivents no pot acollir cap de les velles energies de separació, que no reconeixen la dignitat Reial, Màgica i Divina de l'Esperit del Crist que habitarà en totalitat en cadascú, en la 5a dimensió.

 

Aquells que han estat els meus portaveus sobre la terra i que han aprofitat l'autoritat i la força que la Llum els hi va donar, per posteriorment enganyar i manipular els homes encegats, desviant la Llum per crear un ensenyament totalment allunyat de la Unitat del Pare Celestial i la Mare Divina, ja no tenen marxa enrere.

 

Cadascú rebrà en proporció, amb la seva justa mesura. Les sorpreses seran majors, ja que bona part dels homes, i especialment els que creuen viure en l'espiritualitat sense aplicar l'ensenyament del Crist, viuen completament en la il·lusió, en els miratges, absorbits per l'usurpador i el drac de les tenebres exteriors.

 

L'home ha donat la seva força, la seva voluntat i el seu cor, a mons i entitats que desconeix, i que l'han convertit en un titella. Aquestes forces han entregat els falsos plaers, els falsos poders, les falses realitzacions tant en el món físic com espiritual; i en els temps actuals, vénen a recollir el que és seu. Per tant, grans xocs arriben ara i arribaran per tots aquells que s'han entregat a l'esperit de falsedat i a les falses autoritats.

 

Us cridem a encendre el vostre Temple, a realitzar la Presència Micaèlica, a establir el Pensament Micaèlic, aquell que és Col·lectiu, Universal, Impersonal i Lliure; per tal d'establir l'Època Micaèlica: el Temps de Llibertat i Celebració per tots els fills perduts que tornen al Regne del Pare Celestial i la Mare Divina.

 

L'arrogància dels homes els va fer pensar que eren éssers separats i independents, que estaven per sobre dels Arcàngels, dels Pares Creadors, del Pare de Totes les Llums; han negat la meva presència i la presència de l'Esperit Micaèlic, convertint-se així en una presa més de les forces destructives i de manipulació.

 

L'hora és greu pel col·lectiu humà, que veu aparentment acomplir-se els designis de la lògia negra d'anul·lació total de l'Ànima i l'Esperit, d'absorció en les esferes que no tenen cap vincle amb l'Esperit Diví. El pla de robotització, de deshumanització, per convertir l'home en un sac de menjar, buit de tota vida, que només serveix per alimentar a les entitats inferiors i monstres del baix astral, serà truncat, serà escapçat per l'arribada massiva de la Llum, que posarà punt i final a l'abús comès contra tots els Fills i Filles de la Llum.

 

És impossible predir el temps lineal que això comportarà per la Mare Gaia, però sapigueu que és irreversible i que tota la Terra serà sacsejada de cap a peus. El Sol ha guardat el vostre cos d'Eternitat i ell us el dóna ara perquè us encengueu des de dins, perquè sigueu la garantia de l'establiment del Foc Diví en aquests instants planetaris.

 

Abans d'acomiadar-nos, acolliu tota la Presència de l'Esperit Micaèlic, que es presenta cada vegada amb més força. Ja no podreu girar la cara ni amagar-vos enlloc, ja que la Llum arriba i sereu obligats a viure el Cara a Cara amb vosaltres mateixos; a viure el Judici Definitiu que la vostra pròpia consciència realitzarà sobre vosaltres mateixos.

 

 

Acolliu doncs uns instants la presència de l'Esperit de Veritat,

acompanyats de l'Esperit Micaèlic i del Cercle dels 24 Ancians.

 

 

Jo sóc l'Arcàngel Mikhaël, acompanyat de l'Esperit Micaèlic col·lectiu.

 

Establiu-vos en la fermesa, en la rectitud, en l'estabilitat, per tal de travessar com un llamp, tots els esdeveniments actuals, i instal·lar-vos en la dolçor de l'Amor Diví.

 

En Unitat i en Veritat, Som Un.

 

 

 

 

 

Transmès per Silah Pere Sicart