top of page

ARCÀNGEL MIKHAËL – 23.03.2023

 

 

Estimats Fills de la Llum, Estimades Llavors Estel·lars, jo sóc l'Arcàngel Mikhaël. Acolliu el meu Verb i la meva Força que davalla ara sobre tota la Terra. Rebeu la Presència i la Paraula de l'Esperit Mikhaèlic Col·lectiu que m'acompanya, i que treballa ara permanentment per tal d'ajustar el descens del Foc Celestial sobre la Mare Gaia i tots vosaltres.

 

 

Acolliu Fills de la Font la meva Flama, la Flama de Mikhaël en el vostre cor. Acolliu a tot l'Esperit Mikhaèlic Col·lectiu que és al vostre costat i us abraça amb el seu Amor i la seva Rectitud. Permeteu a la meva Llança obrir tot el Canal Central, alliberant els 7 Segells, obrint-vos a la Presència Galàctica que Sou; vestint-vos amb les 12 Freqüències, els 12 Raigs que us pertanyen.

 

 

La vostra Galàxia funciona amb la base 12, està dividida en 12 sectors i es desplega a través de 12 dimensions. Durant l'experiència de la dualitat a la Terra, heu funcionat durant un temps sobre la base 7, per tal de permetre l'arribada al fons de la matèria. Ara és el moment de recuperar el vostre Vestit Arc-iris dels 12 Raigs de la Llum.

 

Els nous Raigs aporten principalment el color daurat, el color blanc, el color rosa-préssec i el color turquesa. Els 7 colors de l'espectre bàsic s'actualitzen i prenen una nova tonalitat, una octava superior en reunir-se de nou amb les 5 freqüències que mancaven.

 

El Raig Blanc-Or Iridescent del Sol Central us banya ara, omplint-vos amb la Llum i la Calor del Crist, del Pur Amor Diví expressat en el Raig Rosa-Préssec, i a través del Raig Turquesa s'uneixen els components més elevats del pensament i el sentiment, sublimant tota estructura emocional i mental obsoleta, en la Presència Silenciosa de l'Esperit Diví.

 

Avui Fills i Filles recupereu tot el vostre Potencial Creador. A cada instant que passa sereu més conscients de la repercussió dels vostres pensaments i sentiments. Veureu com tota cosa que emeteu, que sentiu, que penseu, es farà realitat en vosaltres de manera cada cop més immediata. Comprovareu que la força de la vostra atenció té tota l'autoritat per dirigir-vos allà on vulgueu.

Vosaltres sou la Força Creadora en Acció, i després de viure les neteges i les purificacions necessàries, espontàniament la Força Creadora que sou es manifestarà. Per tant, heu de ser cada cop més responsables, impecables, i demostrar la serenitat, la calma i el pensament lúcid a cada instant.

 

Ara molts de vosaltres, Fills i Filles, esteu llestos per entrar, viure i expressar la vostra Presència de 5a dimensió, el vostre Ésser Crístic Sobirà. Tota l'atmosfera de la Terra ja fa anys que es banya i us informa amb el potencial de la Nova Dimensió, però és ara que el vostre Raig Individual manifestat entre els homes podrà expressar totalment la força de la Presència de l'Ésser Crístic de 5a dimensió que Sou.

 

Això es manifestarà primerament per una actualització fulgurant del pla mental i del subconscient. Tot allò que era subconscient passarà a la consciència, i tot allò conscient passarà directament a la superconsciència. És possible que passeu per moments d'incomoditat o malestar en el vostre cos físic, sigueu dolços i respireu amb profunditat, entrant a l'interior del cor per deixar passar tots aquests canvis amb la mínima resistència.

Com us vaig dir, nombroses capes dels cossos subtils seran ara reciclades, i entrareu en els cossos que representen el Vertader Calze, la Veritable Copa que rep l'Esperit Diví sense distorsió, sense fugues ni escapaments.

 

Acolliu tots, germans i germanes participant sobre la Terra a l'obra de l'Esperit Mikhaèlic, la Llum Daurada Iridescent, la Llum Blanca Diamant, la Llum Rosa-Préssec i la Llum Turquesa. Totes les Virtuts viuen en vosaltres, tot el Potencial de la Vida resideix en la Llavor Divina. Per alguns la Llavor despertarà ara, per altres aquesta Llavor ja s'ha desplegat i ha crescut fins a esdevenir l'Arbre de la Vida. Sigui quin sigui el vostre estat, obriu sense por la Porta del vostre Cor, per tal que l'entusiasme de la Vida Divina us ompli de joia i faciliti

totes les evacuacions i les darreres neteges.

 

 

La liquidació final dels comptes pendents cau ara sobre totes les nacions, sobre totes les famílies i sobre tots els individus. És el moment de posar el punt final als jocs de perversió i engany que han mantingut la vostra ànima presonera dins dels circuits sense sortida creats per les forces de control. La Perfecció sempre ha estat a l'obra, i tant les Forces de la Llum com les Forces Rebels han participat en aquest experiment que ha fet madurar, com cap altre, tots els éssers que hi han participat.

 

És avui que el Fruit és ben madur, i està llest per ser collit i degustat en els Plans Celestials. Si encara no us sentiu prou madurs, afanyeu-vos a col·locar-vos sota el Sol de la Vida, perquè ara els temps són exigents i no us permetran jugar a dues bandes. Entregueu-ho tot sense reserva a les mans del Pare.

 

La separació de les humanitats es fa cada cop més gran. No en el vostre exterior, on encara podeu interactuar i participar en els diversos escenaris que us són propis, sinó que interiorment s'ha creat un abisme entre les realitats que experimenteu uns i altres. És per això que, a tots els Fills i Filles de la Llum que esteu entrant a la 5a dimensió de cap a peus, us demanem una gran paciència, una gran adaptabilitat i comprensió per acompanyar tots els vostres germans i germanes, sigui quin sigui el nivell on es trobin. Ells necessiten la vostra Presència, la vostra Paraula, la vostra Radiació Silenciosa, fins que puguin realitzar el Sol dels Sols en el seu interior.

 

Recordeu que molts han estat cridats, però pocs s'han escollit a ells mateixos; pocs s'han cregut dignes, pocs han estat prou valents per cremar i transcendir tot allò antic i presentar-se totalment nus davant de la Flama del Crist.

Per aquest motiu, els que han passat la Porta de la Maduresa Divina, viuran ara unes preparacions especials que els permetran acompanyar de manera eficaç tots els germans que han de fer el salt i que es troben en els plans intermediaris de la 4a dimensió, per ajudar-los a encendre plenament el Sol Sobirà que són.

 

 

Jo sóc l'Arcàngel Mikhaël acompanyat de l'Esperit Mikhaèlic Col·lectiu. Rebeu el nostre Foc Immaculat;

rebeu l'Ona de Vida de tota la Galàxia que s'uneix de nou a la Mare Gaia.

 

 

És gràcies als Guerrers de la Llum, als que han estat agosarats, audaços i valents, que s'han pogut obrir les portes per a tots els germans de la Terra i per l'actuació directa de la Fraternitat de Llum i Amor en el vostre pla.

 

A partir d'ara el treball es manifestarà d'una nova manera, ja que la unió perfecta de la vostra “personalitat-ànima-presència divina” us permetrà expressar-vos directament amb el Torrent de la Llum. Així estareu en permanència units al Riu de la Vida, banyant-vos en la Llum del Crist, en la Llum dels Elohim. Heu construït així el Pont Arc-Iris que us vincula a la vostra Família Galàctica i a tots els Àngels, Guies i Mestres que us acompanyen per conduir a bon terme el vostre treball a la Terra.

Jo sóc l'Arcàngel Mikhaël, Príncep i Regent de les Milícies Celestials. Estigueu a punt en tot moment per rebre el Segell de Foc del Crist, per rebre el Segell d'Aigua de la Mare Divina. Les dues polaritats s'eleven ara al seu estat sublim, mirant-se mútuament, donant-vos la Força i la Dolçor per fecundar amb el Verb que surt de la porta de la vostra gola. És a la base del coll on s'ha instal·lat el Sol Diví, per beneir i omplir amb l'Aigua Cristal·lina tota forma de Vida, per regar i fer florir a totes les criatures i a tots els germans i germanes; i en definitiva, per comunicar-vos entre vosaltres de Crist a Crist, de Diamant a Diamant.

 

Jo sóc l'Arcàngel Mikhaël i us deixo en el Silenci Absolut, banyant-vos en les Aigües del Misteri, les Aigües que donen Vida a la Font i a tot l'espectre cromàtic que es desplega a la Creació.

 

El meu Foc és en tots vosaltres.

 

 

MI-KA-EL, AL-AM-ZA-MA

MI-KA-EL, AL-AM-ZA-MA

MI-KA-EL, AL-AM-ZA-MA

 

 

 

Transmès per Silah Pere Sicart

bottom of page