ARCÀNGEL MIKHAËL – 22.09.2022

 

 

Estimades Llavors d'Estrelles, estimats Arbres de la Vida, us saluda l'Arcàngel Mikhaël, acompanyat amb la presència de l'Esperit Mikhaèlic. Acolliu el nostre Foc Sagrat, acolliu la nostra Llum Infinita, acolliu la meva Paraula així com la Paraula de l'Esperit Mikhaèlic Col·lectiu, que s'adreça ara a tots vosaltres, Fills de l'Home, Fills de la Terra, per acompanyar-vos en el renaixement de l'Ésser Crístic que sou, de la Guspira Eterna Immaculada que resideix al fons del vostre cor.

 

 

Acolliu uns instants la nostra Presència en el Cor dels Cors, en el Sagrat dels Sagrats, allà on jo mateix imprimeixo el segell de l'Esperit Mikhaèlic, de l'Esperit Diví en vosaltres. Acolliu en silenci, amb la majestuositat, la disposició i l'actitud adequada, que és la màxima humilitat, la màxima petitesa;

la reverencia i la desaparició davant del Gran Esperit Diví...

 

 

Avui estem al vostre voltant, entre vosaltres, a dins vostre, com una sola i única realitat. Venim a acompanyar l'acompliment de la resurrecció en tots vosaltres, per encendre definitivament el Foc de l'Esperit en el vostre cor, i per finalitzar l'obertura del Canal de Llum Daurat, el canal central que us uneix del Cel a la Terra. Així superareu ara el límit de la vèrtebra trenta-u, per tal de viure la Iniciació del Misteri del Gòlgota, la ignició de la calavera, del crani, que implica la perforació de les dues primeres cervicals anomenades atles i axis, acomplint el desplegament total del trenta-tres. Quan l'energia, i per tant, la vostra consciència, circuli fluidament per l'atles i l'axis, viureu l'alliberació de tot l'ordre mental inferior i exterior, que ha estat mesclat en les vostres estructures de Llum, obrint així l'Ull Interior Crístic, connectat a la Visió del Cor.

 

 

Acolliu Fills i Filles de l'U, Fills i Filles de la Llum, estimats del Pare Celestial i la Mare Divina,

en la vostra mesura, la Revelació del Misteri del Gòlgota a l'atles i l'axis, i l'encesa de la

Flama Divina en el Cor dels Cors, en les profunditats més profundes del vostre pit...

 

 

El Nou Arbre de la Vida que aviat us serà revelat, i que transcendeix l'Arbre amb el qual s'ha treballat durant els darrers mil·lennis a la Terra, us alliberarà i entrareu de ple en la Realitat Divina, en la realitat del que Sou de tota Eternitat. L'Arbre de la Vida havia estat limitat en certs punts del seu circuit, i ara és el moment perquè des del vostre Sacre fins al Tim, situat a la base del vostre coll, s'encengui de nou el circuit que us allibera i us fa estar plenament al Cel i plenament a la Terra; unint el blanc i el negre en la veritable Llum del Crist, en la Llum més enllà de la Llum. Transcendint així tota dualitat, reconciliant en vosaltres de nou la Vida, la Vida que és Una, la Vida que és i sempre ha estat la vostra vertadera Naturalesa.

 

Els Fills dels Elohim ja es reconeixen i es retroben a la superfície de la Terra, recuperant una altra vegada la Vida Original entregada pels Elohim. Ben aviat hi haurà sobre la Terra una explosió de Llum i Amor, creada per vosaltres, entre els cors que desbordaran l'Aigua de la Vida, curullant i vessant arreu, desbordant tota expectativa perquè la Gràcia i el Goig siguin l'únic llenguatge possible.

 

És moment de viure plenament el vostre Esperit Sagrat i la vostra realitat com a Ésser Humà, igualment sagrada. Eleveu les vostres aigües, que vessin pels vostres ulls i els sentiments Divins es despleguin, i així el Regne de l'Amor de Déu es faci realitat.

 

Que el Sol de la Veritat Divina resplendeixi en tots vosaltres Fills i Filles! Vosaltres que heu treballat amb molta paciència, que heu resistit totes les temptacions i us heu mantingut ferms i rectes davant de tantes provocacions durant aquests darrers anys. És amb una gran alegria i un goig immens que veiem com les Llums que sou exploten i il·luminen cada cop una superfície més gran al vostre voltant, expandint la vostra aura i unint-vos a la Xarxa d'Amor Crístic que abraça ara tota la Terra; juntament amb els germans de la Fraternitat de Llum i Amor de tots els sistemes estel·lars que us acompanyen en aquest moment únic en la història d'aquesta galàxia, en l'Ascensió que esteu travessant, i que portarà a alguns de vosaltres a instal·lar-vos plenament a la 5a dimensió, tot entregant el cos físic que heu sublimat i il·luminat en la Llum Daurada als Arxius de la Creació.

 

Durant aquestes setmanes que venen, veureu com alguns dels cossos intermediaris de l'Ànima deixaran de ser convenients i aniran caient com les fulles cauen a la tardor, perquè ja no us seran de cap utilitat per a la realitat que viviu ara, tot estant encara a la superfície de la Terra.

 

 

Jo sóc l'Arcàngel Mikhaël, acompanyat per tot l'Esperit Mikhaèlic Col·lectiu d'aquesta galàxia i de les galàxies veïnes. Acolliu-nos com un sol Esperit, en la vostra única i sola carn que es revela ara sense cap resistència, sense cap dubte ni dualitat, amb tota la dolçor i tota la tendresa que implica la unió del femení

i el masculí en aquesta Força de Gràcia Amorosa, ressuscitant l'Androgin que sou.

 

Acolliu Fills de cap a peus, desplegant la vostra Merkabah, el vostre Carruatge de Foc...

 

 

Sou eternament i infinitament beneïts i guardats per l'Esperit Mikhaèlic. Vosaltres sou l'acompliment de la Promesa, vosaltres sou la Font i l'Absolut, vosaltres sou el Pare de Totes les Llums. Sou la creació i el repòs, transcendint el conegut i el desconegut, per anar més enllà, fins al Gran Sol de la Vida que tot ho alimenta.

 

Jo sóc l'Arcàngel Mikhaël acompanyat de tot l'Esperit Mikhaèlic. Us deixem en la comunió de la nostra Flama Sagrada, en la recepció de la meva Llança al llarg de tot el Canal Central, entregant la Iniciació del Gòlgota a tots aquells que estan llestos, fent néixer el Crist al Cap, al Cor i al Sacre.

D'aquí a pocs dies el Comandant dels Ancians Omraam Mikhaël Aïvanhov s'adreçarà a tots vosaltres, a la seva manera propera i amorosa, per finalitzar el que avui us hem comunicat.

 

Rebeu la sincera i amigable abraçada de l'Esperit Mikhaèlic que és U amb vosaltres, perquè continueu drets, en comunió permanent amb la vostra Ànima Divina i amb l'Esperit Diví durant els darrers temps que resten a travessar fins a arribar a la translació dimensional.

 

Us deixem en el Silenci, en el Cant de l'Esperit, en la comunió de la Flama Divina al Sagrat dels Sagrats, en el vostre Cor dels Cors; envoltats de la Llum Infinita que us allibera definitivament de totes les cadenes, de totes les presons mentals.

 

Que l'Entusiasme, el Foc de Vida i la Llibertat onegin sempre com la vostra única senyera!

 

 

MI-KA-EL, AL-ER-IM

MI-KA-EL, AL-ER-IM

MI-KA-EL, AL-ER-IM

 

 

Transmès per Silah Pere Sicart