ALT CONSELL DE SIRIUS – 13.7.2021

 

Estimats Fills de la Font, us saluda l'Alt Consell de Sirius. Som la representació equilibrada de tots els sistemes estel·lars pertanyents a aquest quadrant de la galàxia, vivificat pel Sol Central de Sirius.

Avui tenim una presència especial dels germans d'Orió, que participaran activament en la paraula i la vibració que us fem arribar en aquesta transmissió.

 

 

Acolliu-nos doncs en el vostre Cap, en el vostre Cor, en el vostre Sacre. Acolliu la vostra Essència Trinitària; el desplegament de l'Aigua i el Foc Divins en les vostres estructures físiques i subtils. Acolliu l'Àngel Solar que us aporta el cos de solarització, acomplint i refinant el procés de redempció galàctica individualment i col·lectivament.

 

Banyem-nos junts en les Aigües Cristal·lines de Sirius, banyem-nos en el silenci durant uns instants, per tal d'afinar i fusionar les nostres freqüències.

 

 

Benvinguts als espais sagrats de Sirius i Orió; els dos sistemes estel·lars encarregats de servir i liderar l'acompanyament de la resta del quadrant galàctic en el procés d'Unificació i elevació dimensional. Aquesta va ser la invitació del Gran Sol Central i dels 24 Ancians del Centre Galàctic. Avui és la mateixa invitació, acomplir el procés d'aproximació a la Font, a les freqüències de 5a, 6a i 7a dimensió de totes les races, planetes i estrelles que funcionaven fins ara, entre els estrats de 3a, 4a i primers nivells de la 5a dimensió.

 

Una bona part de la vostra família galàctica ja ha acomplert els seus respectius processos de reunificació amb els estrats més propers a la Font; d'una altra banda, les famílies i les forces involutives estan en plena transformació, i vosaltres us trobeu al mig, unint els germans que ara viuen la redempció i la conscienciació, i els germans estel·lars que us estiren cap al vostre destí comú.

 

La Terra, la Mare Gaia, un petit planeta a l'extrem del braç galàctic, va ser escollida des de fa milions d'anys per ser una de les principals biblioteques galàctiques i per acollir a totes les famílies, tant les que van participar en la rebel·lió com les que es van mantenir fidels a la Font.

 

És per tant, aquí i ara, en aquest cos, en aquests moments d'extrems canvis planetaris, quan les forces d'opressió i de la llum esclaten mostrant-se totalment, que tot es resol; que tot trauma, que tota divisió, que tot conflicte originat a partir de la rebel·lió que es va ocasionar en aquest sector galàctic, és guarit i s'unifica la ferida.

 

Celebrem el vostre despertar, celebrem la connexió cada cop més estable amb l'Esperit Crístic i els vostres cossos solars.

 

 

Acolliu les radiacions, les Partícules Adamantines del Sol Central de Sirius, acolliu també les Partícules provinents d'Orió, d'una qualitat una mica diferent, que us connecten amb l'Ain Soph Aur a través del Portal d'Orió, que es situa ben a prop del que coneixeu com el cinturó d'Orió, les estrelles Alnitak, Alnilam i Mintaka.

 

Acolliu la pluja de la Llum de Sirius, la pluja de la Llum d'Orió; els rajos blau cobalt i el daurat iridescent que reconcilien el masculí i el femení no només a nivell terrestre, sinó a nivell de totes les vostres memòries galàctiques.

 

Acolliu en silenci durant uns instants, alliberant el canal daurat de la columna vertebral, expandint la Corona de les 12 Estrelles, obrint i desplegant l'Àtom Primordial, a través dels Tres Cors tal com us va explicar Elorion, encenent el Foc del Sacre que converteix la matèria en una foguera d'ofrena a l'Esperit de Veritat.

 

 

Fills i Filles, el vostre potencial és infinit. La vostra força creadora, connectada a l'Ona de Vida Universal no té límits. És el moment ideal per transcendir tota por, tot condicionament ensenyat pel sistema de control, per les forces involutives, que s'han destapat elles mateixes, amb les seves ànsies de control i de mantenir un ordre que ja han perdut.

 

Per tant, sereu cridats a realitzar tot allò que sempre heu somiat, no els somnis il·lusoris que us ha implantat la matriu de la dualitat, sinó el somni original del vostre Esperit de Foc, el Somni de la Font, que és el desplegament, el reconeixement de l'Essència Divina en la seva multiplicitat i especificitat i la llibertat de l'experiència creativa.

 

El temps i l'espai que heu conegut, tan estret i limitat, és la densificació de molts altres espais i temps, de ritmes estel·lars, galàctics i universals. Els períodes extraordinàriament llargs o curts, són sagrats i Divins en la mesura en què es mouen amb la Intel·ligència de la Llum, en el fluir de l'Ona de Vida Universal.

 

Fills i filles, germans i germanes, parts de nosaltres mateixos que van decidir participar al pla de la Terra, accepteu en totalitat la vostra matèria que és sagrada, accepteu en totalitat la vostra Essència Absoluta. Uniu el que molts han intentat separar, directament a través de les forces de violència, o de manera velada a través de la distorsió de les religions i els ensenyaments espirituals. La matèria no és a rebutjar, la matèria no és per convertir-la en un pou d'amor a si mateix i de la falsa llum luciferina; la matèria és per unir-la al Principi Diví Universal, perquè s'informi de cap a peus de l'Esperit de Veritat. No hi ha res indigne en vosaltres, no hi ha cap falla, més que la que el vostre mental i les formes pensament de les forces involutives us han fet creure.

 

Vosaltres sou la Llum, sou l'Amor, sou la Veritat. Recordeu qui sou, d'on veniu, i on aneu. Anem tots plegats a actualitzar la vida a tot aquest quadrant galàctic a través de l'experiència de la Mare Gaia, que ja està permetent, i permetrà, la redempció simultània de nombrosos planetes que havien estat també atrapats per la rebel·lió.

 

Fills de la Font, Fills del Sol de Sirius, Fills d'Orió i de tots els altres sistemes estel·lars, acolliu l'Espasa del Pare Mikhaël. L'Espasa del Verb Diví, del cos Àtmic i Búdic, de la rectitud i l'amor, per tallar, redreçar, dissoldre, i per omplir d'amor i vivificar a tota criatura.

 

El Pare d'Orió, així com tots els Elohim de la Llum implicats en aquesta obra, us beneeixen i us acompanyen en la mesura de la intensitat, de l'anhel i de la força que el vostre cor pugui desplegar.

 

Us saluda l'Alt Consell de Sirius.

 

Sigueu beneits eternament en la Gràcia i la Glòria de l'Esperit Diví.

 

 

 

 

Transmès per Silah Pere Sicart